Tvrde stručnjaci za odnose

Obrati pažnju: 10 ponašanja od kojih muškarci bježe glavom bez obzira

Što muškarci žele kad su u pitanju veze? Unatoč ljepoti i dobrom izgledu, postoje neke stvari i navike kod žena od kojih bježe glavom bez obzira

profimedia-0095389505.jpg
Foto: Profimedia.hr

Napokon si upoznala muškarca koji ti se zaista sviđa, no on je odbio tvoj poziv na kavu ili ti se nije javio nakon spoja? Takve situacije nisu rijetke, a stručnjaci za odnose otkrivaju kako postoje određene navike i načini ponašanja kod žena, a koje ekspresno tjeraju muškarce.

Image
Ljubav i veze

Očekuješ li previše? 5 znakova da se pretjerano oslanjaš na svog partnera

Znamo da su muško-ženski odnosi jako složeni i da nije jednostavno pronaći idealnog partnera, no ako ti baš i ne ide u vezama, možda je problem uistinu u tebi. Želiš li idući put zadržati frajera koja ti se zaista sviđa, samo obrati malo više pažnje na svoje ponašanje.

U nastavku smo izdvojile najčešće pogreške i ponašanja koja dokazano odbijaju pripadnike muškog spola pa ih probaj izbjeći.

Nisi dovoljno pažljiva dok ste na spoju

Potencijalni romantični partner želi znati jesi li zaista zainteresirana za njega. Ako tijekom spoja stalno gledaš uokolo, napola slušaš razgovor ili neprestano provjeravaš mobitel, time mu šalješ pogrešne signale.

Image

Izvor: Giphy

Emocionalno si nedostupna

Naravno da nećeš osobi koju si tek upoznala odmah istresti svoju emocionalnu prtljagu, no ako se ne možeš otvoriti, to predstavlja problem i zapravo odbija muškarce.

Image
Foto: Pexels

Pokazuješ znakove pretjerane ljubomore

Opsesivna ljubomora još je jedna stvar od koje muškarci bježe glavom bez obzira. Ako već na počeku veze imaš ljubomorne ispade, to će ga sigurno otjerati.

Image

Izvor: Giphy

Pesimistična si

Nitko se ne osjeća dobro u društvu osobe koja na svaku situaciju u životu gleda s negativne strane. Ako tijekom svakog razgovora govoriš o tome kako ti se nešto ne sviđa ili stalno kritiziraš, onda si pesimist, a to odbija frajere.

Image

Izvor: Giphy

Materijalizam

Nije tajna da mi žene volimo imati lijepe stvari, no ako je to jedino što ti je važno ili pak ljude procjenjuješ prema njihovom imovinskom statusu, to te svrstava u kategorije 'loše partnerice'.

Image

Izvor: Giphy

Imaš nisko mišljenje o sebi

Nedostatak samopouzdanja neće se negativno odraziti samo na tvoj ljubavni život, već i na tvoje mentalno zdravlje. Lijepo je biti ponizan, no nizak osjećaj samopoštovanja loše će utjecati na tvoju svakodnevicu.

Image
Foto: Pexels

Nisi pretjerano komunikativna

Posve je normalno da nemamo svi jednake komunikativne vještine. Neke žene vole pričati, druge su šutljive. Ipak, odnosi započinju kvalitetnim razgovorima. Ako ne možeš voditi smislen razgovor o temama od zajedničkog interesa, onda su ti šanse da ga zadržiš minimalne.

Image
Foto: Pexels

Nemaš ambicija

Ne trebaš biti karijerist ili pak imati detaljne dugoročne planove za svaki segment svog života, no zbog nedostatka životnih ciljeva i ambicija mogla bi ispasti nezrelo.

Image
Foto: Unsplash

Stalno želiš biti u centru pažnje

Kraljice drame i žene koje stalno žele biti u centru pozornosti odbijaju muškarce. Ako svaka tvoja rečenica započinje s 'ja', onda imaš problem.

Image

Izvor: Giphy

Neljubazna si

Frajeri vole simpatične i druželjubive žene koje se prema svima odnose s dozom poštovanja, a to im je posebno važno dok svoje partnerice predstavljaju prijateljima ili obitelji. Nepristojno i neljubazno ponašanje svakoga bi odbilo.

Image

Izvor: Giphy