žena.hr testerice ocijenile su Avon Anew kreme za lice

Koža lica definitivno zahtijeva posebnu njegu. Jesi li tek zakoračila u svijet krema i njege ili već godinama brineš za svoje lice, no tragovi starenja kože se ipak vide? E, pa bilo da je riječ o prvome ili drugome, Avon Anew linija ima rješenje

žena.hr testerice ocijenile su Avon Anew kreme za lice

Čak 30 sretnih čitateljica dobilo je priliku isprobati dnevnu i noćnu kremu iz Avonove Anew linije u kojoj svaka žena može naći nešto za sebe. Naime, Avon Anew linija ima nekoliko različitih varijanti, pa svoje kreme mogu naći oni od 25, pa do 55+. 

Linija Anew Reversalist krema namijenjene su za one od 25-35 godina,  Anew Ultimate za žene od 35-45 godina, te Anew Platinum za one koje se nalaze u dobnoj skupini od 45-55 godina. 

I upravo su tako žena.hr čitateljice iskušale kreme koje im najviše odgovaraju po njihovoj dobi. Deset sretnica je isprobalo liniju Reversalist, isto toliko Ulitmate, baš kao i Platinum liniju Anew krema. Svaka čitateljica je dobila i dnevnu i noćnu kremu iz iste linije.

Proizvod su testirale između 5 i 7 dana, a osim cjelokupne ocjene proizvoda morale su odgovoriti na pitanja: 

  • Kakav je bio vaš prvi dojam (ambalaža, izgled kreme, miris)?
  • Kakav je prvi dojam nakon korištenja proizvoda?
  • Kako vam se sveukupno svidio proizvod - ambalaža, miris, tekstura proizvoda i boja?
  • Kakav je osjećaj nakon nanošenja proizvoda?
  • Jeste li primijetili promjenu kože lica i što točno (sjaj, hidratacija, glatkoća)?
  • Biste li preporučili ovu kremu i kome? 
  • Ostali komentari na proizvod


Na temelju 10 pristiglih recenzija Reversalist krema opća ocjena proizvoda je visokih 4.70, a sve testerice preporučuju proizvod i opet bi ga kupile. Detaljnije recenzije pročitajte OVDJE.

Na temelju 9 pristiglih recenzija Ultimate krema opća ocjena proizvoda je 4,78. i sve naše testerice bi ih također preporučile drugima. Detaljnije recenzije pročitajte OVDJE.

Za zadnju liniju, Platinum kreme, pristiglo je također 10 recenziije, s najvišom ocjenom od čak 4,90! Detaljnije recenzije pročitajte OVDJE.

Sve kreme iz novih Avon Anew linija dobile su ocjenu odličan!

U nastavku smo izdvojile najzanimljivije detalje iz recenzija naših testerica: 

Avon Anew linija Reversalist


kendra: "Ono što sam svakako jest- koža jedefinitivno hidratizirana i nahranjena. Ono što je bitno je da taj osjećaj i potraje, pogotovo u ove zimske mjesece kada smo izloženi hladnoći s jedne strane i grijanom prostoru s druge strane, što uzrokuje zamjetno isušivanje kože i neugodan osjećaj zatezanja. Nakon korištenja kreme, mogu reći da tog osjećaja nema, već je koža hidratizirana. Osim toga, koža je na dodir glatka i mekana."

tinadom: "Proizvod mi se ne samo svidio, nego sam ga već preporučila prijateljicama, a one nisu dugo razmišljale o kupnji. Sljedećom turom kupujemo kremu skupa ponovno. Kreme su lagane, jednostavne za nanošenje, a opet daju osjećaj da su snažne i da se s mojom kožom stvarno nešto događa i da čine čuda. I dalje smatram da kreme svojim mirisom, teksturom i jednostavnom bijelom bojom daju dozu luksuza."

Foto: ines_k

ines_k:"Primjetila sam da mi je koža nahranjena i na dodir elastičnija. Kreme odlično hidratiziraju kožu, pa suhi dijelovi više ne postoje. Make up nakon kreme izgleda besprijekorno jer je lice glatko."

Avon Anew linija Ultimate 


shimmer fallback


Foto: olea


olea: "Lijepe kutijice i lijepa ambalaža kremica. Kreme su bile gušće nego što sam očekivala. Miris dnevne kreme me podsjeća na nježan miris ruže. Noćna krema ima također nježan i nenametljiv miris. Mislim da su ovo odlične kreme za hladnije vrijeme jer su dosta guste i pružaju dobru zaštitu lica od bure."

12345kike: "Nakon klasičnog čišćenja gelom za pranje, nanijela sam dnevnu kremu. Trebala mi je mala količina jer je krema bogata. Kada se upila, nanijela sam puder koji se odlično primio i jako lijepo izgledao. Koža je momentalno bila mekana i glatka. Navečer sam nakon skidanja šminke nanijela noćnu kremu. Ona je još bogatija ali nije i teška. Moje lice ne podnosi baš svaku kremu ali ove dvije mi u potpunosti odgovaraju. Imam problem sa suhom kožom tako da mogu reći da su mi nakon tjedan dana korištenja jako pomogle. Suhoća je prošlost."


ivas: "Kreme su zbilja super i kvalitetne, jer se jako brzo nakon primjene osjeti njihovo djelovanje na kožu. Sviđa mi se i svilenkasti osjećaj prilikom nanošenja i što ne ostavljaju težak miris iza sebe."

Avon Anew linija Platinum


mikica61
: "Prvi dojam nakon korištenja proizvoda je savšeno meka i baršunasta koža, a taj osjećaj na koži traje satima nakon korištenja. Kreme bih preporučila svim ženama +55 kako bismo njegovali našu kožu lica površinski i dubinski te kako bi nam lice izgledalo mlađe, elastičnije i zdravije. Pozdravljam i Avonovu  inicijativu i trenutnu akciju 2 kreme za 169 kn."

malikekoserk1: "Osjećaj nakon nanošenja je divan, ugodan. Nema zatezanja. Koža je bila hidratizirana kroz cijeli dan i noć, mekana i glatka. Odmah sam primijetila promjenu. Koža je dobila zdraviji izgled, jedan lijepi lagani sjaj i bila je hidratizirana, što mi je jako bitno, jer imam dosta suhu kožu."


visnjicanina: "Svakako bih preporučila obje kreme svim ženama u zrelijim godinama koje provode puno vremena u zatvorenim prostorima te koje stresno žive i nemaju pretjerano puno vremena za razne tretmane. Ove kreme to mogu učiniti u vrlo kratkom vremenu uz malo osobnog angažmana. Svim ženama koje drže do svog izgleda i žele očuvati i održati ljepotu svoje kože, kao i onima koje žele popraviti već oštećeno, da se osjećaju mladoliko i zadovoljno."

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.