Prekrasne i posebne

Trebaš inspiraciju za tetovažu? Decentni motivi mjeseca uvijek su odlična ideja

Motivi mjeseca, bez obzira na oblik i veličinu, uvijek izgledaju sjajno, a mi smo pronašle nekoliko odličnih ideja za ovakvu tetovažu

mjesecevetetovaze.jpg
Foto: Instagram

U potrazi si za idejom za novu tetovažu, a ne znaš odakle krenuti? Vjerojatno si pretražila svakog tattoo umjetnika na Instagramu i proguglala sve moguće motive tetovaža, ali ideja ti i dalje ne dolazi i još uvijek nisi pronašla nešto što ti se u potpunosti sviđa i što ima neko značenje?

Image
Jednostavno prekrasne

Inspiriraj se ovim minimalističkim tetovažama tankih linija

Suprotno vjerovanju da svaka tetovaža mora imati neko duboko značenje, u redu je odabrati neku tetovažu samo zato što ti se sviđa njezin dizajn. Na kraju krajeva, tetovaža je nešto što će te pratiti cijeli život i zato bi trebala odabrati onu koja ti se najviše sviđa, bez obzira na njeno značenje.

A neke od tetovaža koje su vrlo posebne i decentne, a mogu izgledati itekako lijepo su upravo mjesečeve tetovaže. Motivi mjeseca, bez obzira na oblik i veličinu, uvijek izgledaju sjajno na svim mjestima na tijelu, a mi smo pronašle nekoliko odličnih ideja za ovakvu tetovažu i sigurne smo da će se i tebi svidjeti.

Mjesec i ruža

Ova prekrasna tetovaža polumjeseca s detaljem ruže tako je slatka i jednostavna, a ako tražiš originalnu mjesečevu tetovažu, pronašla si je.

Sunce i mjesec

Osjećaš li se kao da imaš dvojnu osobnost? Ova nježna tetovaža sunca i mjeseca sjajan je prikaz tvoje svijetle i tamne strane.

Mjesečeve mijene

Tetovaže mjesečevih mijena uvijek su odličan izbor. Ovaj je motiv tako sladak, jednostavan i dovoljno malen da stane na tvoju ruku što znači da ćeš ga uvijek moći prekriti, ako to želiš.

Cvijeće i mjesec

Mjesečeve tetovaže ne znače da moraš tetovirati samo mjesec - ova kombinacija cvijeća i mjeseca tako je slatka i nježna i može se tetovirati gotovo bilo gdje.

Sunce i mjesec za parove

Ova tetovaža sunca i mjeseca za parove izvrsna je iz dva razloga. To je stvarno sladak način da uvijek ostanete povezani, a čak i ako vam iz nekog razloga veza ne uspije, svaka tetovaža izgleda jako dobro zasebno.

Tetovaža mjeseca na prsima

Jednostavna i malena, tetovaža polumjeseca na prsima izgleda toliko sjajno i decentno da će pristajati baš svima.

Cvijeće, mjesec i mačka

Ova tetovaža crne mačke i mjeseca stvarno daje Halloween vibru, a odličan je izbor za sve ljubitelje mačaka.

Nježni polumjesec

Tetovaže na ključnoj kosti toliko su slatke, a ovaj nježni mjesečev dizajn jednostavno je prekrasan. Osim toga, male tetovaže su idealne jer ne zahtijevaju preveliko održavanje.

Mali princ

Ako si odrasla čitajući Malog princa, ova je mjesečeva tetovaža idealna za tebem a temelji se na originalnim ilustracijama iz knjige Antoinea de Saint-Exupéryja.

Cvjetni mjesec

Ova cvjetna mjesečeva tetovaža kombinira detalje i jednostavnost, a odlično izgleda na zglobu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.