Jednostavno prekrasne

Inspiriraj se ovim minimalističkim tetovažama tankih linija

Fine, nježne linije tetoviranja jako su u modi, a mi smo pronašle inspiraciju s Instagrama koja potvrđuje zašto se radi o jednom od najvećih trendova u svijetu tetovaža

Tetovaža
Foto: www.profimedia.hr

Tetovaže su danas široko rasprostranjen ukras tijela koji priča osobnu priču onoga tko ih nosi, a mogu biti napravljene u raznim tehnikama i stilovima, bojama ili debljinama linija. Posebno popularne posljednjih nekoliko godina su tanke, nježne tetovaže koje izgledaju vrlo profinjeno i delikatno.

Image

Prsni koš jedno je od najbolnijih mjesta za tetovažu, ali i najljepših. A imamo i nekoliko ideja

Riječ je o radovima koji su napravljeni iznimno precizno i minimalistički, a ponekad sadrže i točkaste elemente, odnosno dotwork. Ovaj način tetoviranja jedan je od omiljenih za sve one koji ne žele standardne tetovaže, već one nešto suptilnije. Najčešći motivi koje viđamo u tanjem obliku su raznovrsno cvijeće, siluete tijela, ali i lica te prikazi životinja. No, ovaj stil postaje toliko popularan da se sada u njemu izvodi baš sve što možeš zamisliti - od slika voćki pa sve do velikih mandala s cvijećem.

Tanke tetovaže najčešće su unikatne jer se posebno izrađuju tj. crtaju na temelju ideje ili priložene slike koja se potom pretače u taj stil tetoviranja. Lijepe, ženstvene, s pomalo izblijedjelom estetikom koja izgleda malo retro - ultra tanke tetovaže hit su na društvenim mrežama, pa smo ti ih odlučile približiti kroz inspiraciju s Instagrama. Ako se dvoumiš oko toga kakvu tetovažu napraviti, možda te naš izbor prekrasnih tankih tetovaža inspirira da se i sama odlučiš za taj stil.

Nježne linije sitnih tetovaža

Neovisno o tome želiš li si istetovirati neki simbol, crtež ili tekst, ovakav stil tetoviranja tvoju će tetovažu učiniti delikatnom i ženstvenom te će se svi oko tebe morati složiti da izgleda jako profinjeno. Tanke linije tetoviranja dat će tvojoj tetovaži nježan i senzualan izgled, a pomalo izblijedjeli ton još će više pojačati estetski dojam tetovaže.

Isprepletene tanke linije

U kategoriji tankih tetovaža osobito se ističu one koje su napravljene od samo par nježnih linija koje tvore neku sliku. Takve minimalističke, nerijetko apstraktne tetovaže izgledaju kao prava mala umjetnička djela, a onoga tko ih nosi odmah odaju kao umjetničku dušu.

Igra crnog i bijelog

Jedan od većih trendova u tetoviranju trenutno su i nježne, tanke tetovaže napravljene u kompletno bijeloj boji ili pak u kombinaciji crnih i bijelih tonova. Bijela tinta novitet je na tržištu, a izgleda jako lijepo i ženstveno pa nije ni čudo da je preko noći osvojila salone za tetovažu gdje je ovakav stil tetoviranja sve traženiji.

Realistične mikro tetovaže

Hiperrealistične, ali male tetovaže mogu prikazivati što god ti je srcu drago - od voća, zvijezda, planeta, predmeta, pa sve do preslatkih životinja. Upravo je ova tehnika posebno popularna kod tetoviranja flore i faune, a mi smo na Instagramu pronašli nekoliko primjera koliko nježno, lijepo i slatko mogu izgledati ove atipične tetovažice za ljubitelje životinja.

Mikro tetovaže

Trenutno se mnogo ljudi diljem svijeta odlučuje za mikro tetovaže koje zapravo čine tek nježan detalj na tijelu koji priča osobnu priču o onome tko ih nosi. Ovakve posve malene tetovaže mogu se skrivati iza uha ili pak nalaziti na prstu ili na prsnoj kosti, a nerijetko će biti skrivene od pogleda znatiželjnika. Izvedene u tehnici tankih linija posebno su šarmantne.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.