OBOŽAVAMO JE!

Elegantna tamnozelena manikura je klasik, a može biti posebna poput ovih

Nose se tamnozelene manikure. Ova boja na noktima je elegantna i upečatljiva i teško nam je odabrati favorita. No pokušale smo napraviti popis TOP tamnozelenih manikura

profimedia-0528442264.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ove smo jeseni iz kratkih rukava doslovno uskočili u deblje kapute i jakne. Jesensko vrijeme i lišće koje pada oko nas motivira nas na novu manikuru. I dok su ljetos bile popularne jarke boje, sad ćemo na noktima najčešće nositi zagasite boje.

Image
'Cozy But Stylish'

'Teddy Nails' – elegantne smeđe manikure dominirat će ove jeseni

Tu dakako spadaju neodoljivo smeđe i zavodljive tamnocrvene. Boja koja će svakako obilježiti jesenske manikure jest tamnozelena! Sjajno se spaja s jesenskim nijansama i kombinacijama, a elegantna je.

Nema tko je neće primijetiti! Iako obožavamo klasične jednobojne manikure, katkada nokte volimo 'začiniti' s više nijansa, vijugama ili šljokicama.

Super dojam ostavit će i minimalističke manikure koje pokazuju da je manje zaista više. I da jesenske manikure nipošto ne trebaju biti jednolične.

To sve možeš učiniti tamnozelenim lakom. Jedino što ti treba mirna je ruka i malo inspiracije. Ako si u potrazi za odličnom jesenskom manikurom, evo naših tamnozelenih prijedloga.

Pogledaj video: Kako biti sretan?

Apsolutni klasik!

Neki će reći da su ovakve manikure već stoput viđene, no nas uvijek iznova oduševljavaju. Efektne su i jednostavne s laganim sjajem.

Karirana manikura

Karirani uzorak čest je u jesenskim kombinacijama pa zašto i tvoji nokti ne bi bili u istom tonu? Ova manikura nešto je zahtjevnija, no definitivno 'osvaja'. Posebno nam se sviđa dašak francuske manikure, ali u primamljivoj zelenoj.

Metalik zelena

Želiš li se počastiti modernom francuskom manikurom, ovo je pravi izbor! Umjesto klasičnih linija, nokte ukrasi srcolikim oblikom.

Ususret blagdanima

U ovu smo se manikuru zaljubile na prvi pogled, a i nekako nas asocira na sve bliže blagdane!

Prugasti vrtlog

Voliš li retro đir, ovaj dizajn mogao bi ti se svidjeti. Poigraj se!

Još jedna primamljiva kombinacija

Zelena ima toliko lica i naličja. Ovo je još jedna kombinacija koja obara s nogu!

Sa šljokicama, molim

Znamo da neke od vas obožavaju šljokice. Ovo je naš zeleni favorit.

Čista sreća

Naravno, možeš se poigrati i raznim detaljima. Ovaj bi ti mogao donijeti sreću

S daškom zlatne

Zeleno i zlatno se vole. Dokazuje to ova manikura.

Za kraj, glamur

Ako te još nismo uspjele nagovoriti na to da ti sljedeća manikura bude tamnozelena, možda to uspije naš zadnji favorit!