Zanima te kako izgleda beauty raj? Onda je Beauty&Hair Expo pravo mjesto za tebe

Beauty&Hair Expo na Zagrebačkom Velesajmu u četiri paviljona dovodi više od 300 izlagača koji će prezentirati proizvode i usluge dinamične industrije ljepote

Zanima te kako izgleda beauty raj? Onda je Beauty&Hair Expo pravo mjesto za tebe

Zanima te kako izgleda beauty raj?

Molimo te da izdvojiš par minuta i odgovoriš na sljedeća pitanja:

1. Volite li se šminkati? 2. Znate što su highlighteri, bronzeri, konturiranje, primeri i fixeri? 3. Uživate u isprobavanju različitih boja lakova? 4. Želite kupnju kozmetičkih proizvoda po sajamskim cijenama? 5. Želite vidjeti svjetski poznate frizerske stiliste? 6. Znate što želite i bez sugestija svog omiljenog frizera? 7. Planirate promijeniti boju kose ili frizuru? 8. Želite upisati kozmetičku/frizersku školu ili već istu pohađate?

Ako si na većinu pitanja odgovorili potvrdno sve što vam treba je BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB. Posjeti nas na Zagrebačkom velesajmu od 8. do 10.ožujka.

U četiri paviljona više od 300 izlagača prezentirat će proizvode i usluge dinamične industrije ljepote. Novost ovogodišnjeg izdanja je HAIR SHOW sa svjetski poznatim imenima iz branše poput Guy Tanga, Kevina Luchmuna, Indire Schauwecker i Efija Daviesa i i edukatorima iz regije: Kanso Akademija Zagreb, Sandra - Cookie the Barber, Nikola Radojević, Jovan Bedanski i Ivan Duda.

Uvodimo i novu, atraktivnu temu TATTOO&BODY PAINTING koja će privući veliki broj zaljubljenika u ukrašavanje tijela. Tattoo Arena u suradnji sa Zagrebačkim Velesajmom i Beauty&Hair Expom Zagreb predstaviti će deset odabranih salona tetoviranja na kojima će se posjetitelji sajma moći istetovirati, informirati se o tetoviranju kao i kupiti sredstva za njegu i održavanje tetovaža.Održat će se i dva natjecanja u kategorijama najboljih tetovaža i Prvenstvo Hrvatske u bodypaintingu. Modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održat će modnu reviju predstavnica koje su osvajale titulu Kraljice Hrvatske, a učilište Profokus organizirat će make up natjecanje na temu “Pop of Color” kao i prvo natjecanje učenika u dizajnu noktiju pod nazivom “Proljetni nail dizajn”.

Novi proizvodi, sajamski popusti, prezentacije, edukacije i savjeti profesionalaca u sektoru ljepote odlična su pozivnica za posjetu „najljepšem“ sajmu Zagrebačkog velesajma. Više informacija možete naći na
www.zv.hr. Radujemo se susretu s tobom!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.