Zagrebački salon objavio trikove kako kod kuće napraviti trendy frizure

Vrijeme u izolaciji možemo iskoristiti kako bismo što bolje savladale brzinsko rađenje frizure kod kuće koje će nam pomoći kad sve ovo prođe i počnemo izlaziti na kave, večere, ali i na posao

Zagrebački salon objavio trikove kako kod kuće napraviti trendy frizure

Kako smo većinom sve kod kuće, tražimo i nove načine kako poboljšati svoje beauty rituale. Frizerski saloni nisu otvoreni zbog trenutne situacije s Covid-19, pa tražimo DIY načine za napraviti 'frizuru za po doma' koju ćemo kasnije moći isfurati i na posao - jednom kad sve ovo prođe.

Image

DIY maske za lice koje će transformirati tvoju kožu


Možemo ovo vrijeme provedeno u izolaciji gledati i kao dobru priliku da usavršimo svoje vještine šminkanja, manikure i pedikure i rađenja frizura. Tko zna, možda ćemo za dva mjeseca znati u pet minuta dovesti svoj look na zavidnu razinu :).

Na Instagramu smo tako našle par tutoriala koje su objavili zagrebački Ruža salonikoji su nam dali tri ideje za vježbanje rađenja frizure kod kuće. Uz  #Ruza_Tips_and_tricks pogledaj kako možeš brzo i jednostavno doći do trendy messy valova, chic ponytaila, i elegantne punđe.

3. Elegantna punđa u par jednostavnih koraka:Također, svakim danom od 10 do 18 h te subotom od 10 do 13 h Ružini eksperti dostupni su za online i video konzultacije.