Trendi manikure

Trendi ljetne manikure koje su idealne za kratke nokte

Od voća do cvijeća, ovo ljeto nosimo vruću zabavu na noktima

Ljetne manikure
Foto: Profimedia.hr

Ljeto je vrijeme kada sve živopisne boje postaju trendi, kako na odjeći tako i na noktima. Manikure su odličan način kako da uneseš zabavu u svakodnevni look, a nisu rezervirane samo za duge nokte.

Image
Malo boje da uljepša dan

Reci 'zbogom' klasičnoj francuskoj manikuri: French u boji novi je trend

Jedva smo dočekale visoke temperature i zabavu koja ide uz njih, a to znači i nove ideje za manikure. Tamne crvene lakove i jednostavne manikure ostavljamo za novu zimu i mijenjamo ih šarenilom i zabavnim oblicima. Iako je glavna ideja ljetnih manikura zabava, oni se ipak mijenjanju iz godine u godinu.

Tako ćemo ovo ljeto posebno uživati u manikurama koje ne prekrivaju cijeli nokat nego koriste prirodnu nijansu nokta na koju dodajemo vesele detalje poput voća, cvijeća ili svakakvih apstraktnih oblika. Mi smo izdvojile 10 trendi manikura koje ćemo rado nositi ovo ljeto, a na tebi je da samo izabereš omiljeni dizajn i uputiš se u salon. Ako tražiš novi ljetni projekt, možda ih možeš rekreirati i sama.

Zlatni detalji

Zlatne folije odličan su način kako stvoriti trendi manikuru s malo truda. Sve što ti je potrebno je prozirni lak za nokte i listić zlatne folije koju možeš nabaviti putem interneta za svega nekoliko kuna.

Zlato i botanika

Botanički motivi popularni su bili i ovo proljeće, a kada ih spojimo sa zlatnim trendom dobijemo odličnu ljetnu manikuru.

Sve nijanse zelene

Zelena je jedna od najpopularnijih boja sezone i nećeš pogriješiti koju god nijansu odabrala. Kako bi imala najtrendi manikuru, zašto ih ne bi pomiješala nekoliko?

Slasno voće

Ljeto obožavamo zbog toga što su tržnice i supermarketi napokon puni sočnog voća, a to isto voće odlično izgleda i na noktima. Posebno su popularni motivi limuna i breskve, a nećeš pogriješiti niti s lubenicom.

Dugine boje

Lipanj je mjesec koji je označen duginim bojama, a kako bi bila u trendu duge stavi i na nokte. Bilo da se odlučiš cijeli nokat obojati u dugine boje ili samo dio, sigurno nećeš pogriješiti.

Suptilne lubenice

Ako zbog posla moraš imati ipak nešto profesionalniju manikuru ili jednostavno obožavaš crveni lak za nokte, ovo ljeto učini ga posebnim s nekoliko crnih točkica koje će neodoljivo podsjećati na koštice lubenice.

Suho cvijeće

Manikura sa suhim cvijećem istaknula se kao jedna od najpopularnijih ove sezone. Sitne latice, listići i cvjetići stvorit će vrlo romantičnu manikuru koja će osvojiti svakoga.

Tratinčice

Umjesto pravog cvijeće možeš stvoriti i vlastito s lakom za nokte. Tratinčice su osvojile high street modnu ponudu i možemo ih pronaći u ponudi svih omiljenih brendova, a nosimo ih rado i na noktima.

Ružičasti raj

Ružičasta je već godinama omiljena ljetna boja, a ovaj apstraktni dizajn ističe sve prekrasne nijanse koje obožavamo.

Nježno šarenilo

Nisi spremna odvažiti se na neonske boje i neobičan dizajn? Onda je ova jednostavna, a prekrasna pastelna manikura baš za tebe.