Za posebne trenutke: Nivea krema posebna serija "Dodir ljubavi"

Sponzorirani članak

Za posebne trenutke: Nivea krema posebna serija "Dodir ljubavi"

NIVEA predstavlja novu posebnu seriju legendarne NIVEA kreme pod nazivom  "Dodir ljubavi". Ljubav se može izraziti na više načina i može osvojiti nečije srce za cijeli život. No, izazovi svakodnevnog života ponekad nas natjeraju da zaboravimo dijeliti nježnost s dragim osobama - članovima obitelji, prijateljima, kolegama s posla. S novom posebnom serijom "Dodir ljubavi" čiji dizajn neodoljivo priziva i podsjeća na ljubav, Nivea poziva na pokazivanje osjećaja.

shimmer fallback


Volim te; Mislim na tebe; Hvala ti; Dobar ti dan - reci to NIVEA kremom!

Posebnom serijom razglednica i aplikacijom koja će od ožujka biti aktivna na stranici www.facebook.com/NIVEAHrvatska, NIVEA je odlučila razveseliti sve zainteresirane koji žele iznenaditi svoje drage i voljene osobe i poslati im personalizirane poruke koje mogu upotpuniti svojim tekstom.  Svatko može odabrati između 4 poruke koje će sigurno pronaći put do srca osoba kojima se šalju: Hvala ti; Volim te; Mislim na tebe i Dobar ti dan! 

NIVEA krema je neizostavni klasik ljepote i svjetska krema  za njegu kože broj 1. Pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku. Ključan sastojak njezine djelotvornosti je Eucerit, emulgator koji brine da njegujući lipidi djeluju protiv   isušivanja pružajući koži pouzdanu njegu.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.