Za drugi rođendan svoje kćeri, Kylie će predstaviti make up kolekciju 'Stormi'

Svi proizvodi će biti u najdražim bojama male Stormi

Za drugi rođendan svoje kćeri, Kylie će predstaviti make up kolekciju 'Stormi'

Stormi Webster, kći poduzetnice Kylie Jenner i repera Travisa Scotta, 2. veljače će proslaviti drugi rođendan. Osim poklona koji vrijede i nekoliko prosječnih plaća, Stormi će dobiti poseban dar. Kylie je odlučila u sklopu svog brenda Kylie Cosmetics, izbaciti "Stormi" make up kolekciju. 

Image

Kim Kardashian najavila novu make up kolekciju 'Celestial Skies'


Kylie je u petak navečer podijelila prvi video teaser za novu kolekciju koji prikazuje Kylie i Stormi, koja se igra s konfetima, ali ne i šminku.  U subotu je podijelila još jednu slatku fotografiju sebe u mrežastoj haljini ukrašenoj ljubičastima šljokicama kako grli Stormi koja je odjevena u bež lanenu haljinu. "Ljubavi moja", napisala je u opisu i najavila da će cijela kolekcija biti dostupna za kupnju od 2. veljače, na Stormin drugi rođendan.Kylie je dio novih proizvoda otkrila u nizu Instagram storyja i jednoj video objavi. Prvo je objavila veliku kutiju u obliku leptira koja se otvorila i otkrila više mini kompleta rumenila, ruževa i sjajila za usne te sjenila. Svaka kutija je ukrašena dizajnom leptira, a ime njezine kćeri napisano je na svaku kutiju svjetlucavim tiskanim slovima. 

Kolekcija će se sastojati od paleta sjenila za oči u najdražim bojama njezine kćeri, nekoliko sjajila za usne u sličnim bojama, olovaka i ruževa za usne te rumenila i bronzera u svjetlijim tonovima. Predstavljanje nove kolekcije će biti 26. siječnja, a Kylieine starije sestre Kourtney, Kim i Khloé već su objavile svoje pozivnice na društvenim mrežama. (FOTO: Instagram/KhloeKardashian)

Kylie Jenner je svoju tvrtku Kylie Cosmetics pokrenula u kolovozu 2015. godine, a u ljeto 2019. je pokrenula i novi beauty brand Kylie Skin

Nova "Stormi" kolekcija službeno će izaći 26. siječnja 2020. u 11 sati ujutro po američkom vremenu i bit će dostupna za narudžbu preko službene internet trgovine.  

shimmer fallback


(FOTO: Instagram/KylieJenner)


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.