Vodič za mirisne darove

Do 300 kuna: Parfemi za nju i njega kao idealan dar pod bor

Za dobar parfem ne moraš izdvojiti bogatstvo - u nastavku pogledaj najbolje muške i ženske parfeme do 300 kuna

parfemi-bozic.jpg
Foto: Unsplash

Nećemo se lagati - parfem kao poklon uvijek je dobra ideja, bilo da si muško ili žensko, jer svi mi volimo dobro mirisati, a parfema nikada ne možemo imati dovoljno. I upravo zato, Božić je još jedna od savršenih prilika da nekome pokloniš neki dobar parfem koji će ga oduševiti.

Image
Podsjećaju na blagdane

Ovi parfemi savršen su božićni dar za mamu ili prijateljicu

Pri kupnji parfema kao poklona, važno je raspitati se kakve mirise osoba kojoj kupuješ parfem voli i na temelju toga odabrati onaj savršen za nju. Naravno, u obzir moraš uzeti i budžet, a dobra stvar je da ima odličnih parfema za koje ne moraš izdvojiti pravo bogatstvo.

Bilo da ovog Božića novim parfemom želiš iznenaditi svoju mamu, brata, prijateljicu ili supruga, u nastavku ćeš sigurno pronaći ponešto za svakoga od njih - izdvojile smo najbolje parfeme za nju i njega do 300 kuna.

Karl Lagerfeld for Her, 208 kn

Ženska parfemska voda Karl Lagerfeld for Her bit će u svakom trenutku spremna naglasiti tvoju ženstvenost, samouvjerenost i senzualnost. Kombinira voćne i cvjetne note kako bi naglasila ženstvenost i najbolje dolazi do izražaja ako se nosi danju.

shimmer fallback

Calvin Klein Euphoria, 215 kn

Voćno-cvjetni miris s daškom Orijenta za energične i samouvjerene žene pogodan je za svakodnevno nošenje i posebne prigode. Svojim tajanstvenim svijetom punim nesputane prirode i egzotičnog cvijeća podarit će ti senzualnu privlačnost i potpun osjećaj užitka.

shimmer fallback

Burberry London for Women, 229 kn

Ženska parfemska voda Burberry London predstavlja atmosferu britanske metropole, koja na jedinstven način spaja tradiciju i dinamičan, kreativan duh. Svjež cvjetni miris pogodan je za svakodnevno nošenje, ali i za posebne prigode.

shimmer fallback

HUGO Deep Red, 251 kn

Prepoznatljiva parfemska voda Hugo Deep Red branda Hugo Boss će ti u trenu pružiti osjećaj posebnosti. Ovaj orijentalni cvjetno-voćni miris idealan je za hrabru ženu koja voli život, a posebno je pogodan za večer i posebne prilike.

shimmer fallback

Chloé Love Story, 256 kn

Parfemska voda Chloé Love Story pomoću cvjetnih nota priča ljubavnu priču koja se odigrava jedne romantične noći u Parizu. Ovaj senzualni cvjetni miris za spontanu elegantnu ženu prikladan je za dan i za posebne prilike.

shimmer fallback

Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense, 286 kn

Ovaj savršen ljetni miris utjelovljuje i prenosi auru slavne mediteranske ljepote. Miris s voćnim notama osvojit će baš svakoga.

shimmer fallback

Armani Acqua di Gioia, 297 kn

Svjež vodeni miris za optimistične, slobodoumne žene pogodan je za svaki dan. Kreiran je za sve žene koje čeznu za životom u skladu s prirodom.

shimmer fallback

Bentley For Men Intense, 173 kn

Orijentalni, začinski miris Bentley For Men Intense stvoren je za ambicioznog muškarca koji voli biti viđen. Idealan je za nošenje tijekom dana, večeri i noći.

shimmer fallback

Calvin Klein Eternity for Men, 217 kn

Parfemska voda Calvin Klein Eternity for Men drvenastog fougère mirisa kao stvorena je za poduzetnog i aktivnog muškarca.

shimmer fallback

Moschino Toy Boy, 266 kn

Muška parfemska voda Moschino Toy Boy je poput uzbudljive i beskrajne igre otkrivanja slobode. Njezin intenzivan, dinamičan drvenasti miris nudi muževnu eleganciju i idealan je za strastvenog i razigranog muškarca.

shimmer fallback

Al Haramain L'Aventure, 268 kn

Uz mušku parfemsku vodu Al Haramain L'Aventure svježeg, voćnog mirisa osjećat ćeš se sjajno. Dat će ti polet i samopouzdanje s kojim ćeš lako prebroditi sve prepreke koje ti se pojave na putu.

shimmer fallback

Armaf Club de Nuit Milestone, 268 kn

Parfem koji će te podsjetiti na bezbrižne ljetne dane uz more bilo kada tijekom godine. To je Armaf Club de Nuit Milestone uniseks parfemska voda, u čijem mirisnom sastavu agrumi, sočno voće i osvježavajuće morske note igraju primarnu ulogu.

shimmer fallback

Boucheron Pour Homme, 277 kn

Parfemska voda Boucheron Pour Homme Eau parfem je pun energije, svježine i jedinstvenosti. Agrumski, aromatični parfem idealan je za muškarce koji vole kvalitetu.

shimmer fallback

Swiss Arabian Shaghaf Oud, 287 kn

Slatki orijentalni parfem Swiss Arabian Shaghaf Oud je uniseks miris za muškarce i žene i idealan je za hladnije dane.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.