Vichy Ideal Soleil Bronze: optimalna preplanulost za osjetljivu kožu lica

Visoka zaštita i optimalna njega za idealnu kvalitetu tena

Vichy Ideal Soleil Bronze: optimalna preplanulost za osjetljivu kožu lica

Kako bi odgovorio na očekivanja kod odabira proizvoda za zaštitu od sunca poput visoke zaštite, optimalne formule ali i blistavog i preplanulog tena, Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod: IDEAL SOLEIL BRONZE novi je hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osjetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu te idealnu preplanulost jer stimulira prirodnu proizvodnju melanina za zlatni, blistavi i ujednačen ten. Proizvod je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 te SPF 50 i prilagođen je čak i za osjetljivu kožu lica.


CAPITAL SOLEIL POSTAJE IDEAL SOLEIL: VISOKA ZAŠTITA I OPTIMALNA NJEGA ZA IDEALNU KVALITETU TENA

Vichy je proveo istraživanje na 700 žena kako bi saznao što žene očekuju od izlaganja na suncu te što je ključ za postizanje idealne kože izložene sunčevim zrakama? Rezultat govori da su faktori poput visoke zašite, pakiranja, tekstura te ugode  među najbitnijim očekivanjima kod odabira njege za zaštitu od sunca- faktori koje je Vichy u potpunosti zadovoljio. No, većina žena također je zaključila da je utjecaj na kvalitetu kože ono što zaštitu od sunca čini idealnom.

U potrazi su za proizvodom koji, osim što pruža optimalnu zaštitu od sunca, također i hidratizira kožu, pruža mekoću, blistavost, čvrstoću te besprijekoran ten bez tamnih mrlja, crvenila i prištića.  Kako bi pružio idealno rješenje, Capital Soleil ove godine postaje Ideal Soleil: prva Vichy linija za zaštitu od sunca koja stavlja jednaki naglasak na zaštitu ali i njegu osjetljive kože na suncu. Vrlo visoka zaštita u kombinaciji s optimalnim formulama i ugodnim teksturama pruža idealnu njegu i zaštitu, čak i za osjetljivu kožu.


IDEAL SOLEIL BRONZE novi je hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osjetljive kože lica koji  pruža visoku zaštitu te idealnu preplanulost  jer stimulira prirodnu proizvodnju melanina za zlatni, blistavi i ujednačen ten.  Ideal  Soleil Bronze omogućuje  učinkovitu zaštitu čak i od dugih UV-zraka te blistav, preplanuo i dugotrajniji ten. Filter protiv „sivog tena“ i kompleks s glicerinom udruženi s Tirozinom C ( aktivatorom melanina) pružaju koži lica zlatni, blistavi i ujednačen ten. Proizvod također sadrži Aquabioryl za još više hidratacije.  Inovativna tekstura gel-fluida iznimno je svježa, vodenasta, nemasna, neljepljiva te prilagođena čak i za osjetljivu kožu. Ideal Soleil Bronze ne sadrži kremu za samotamnjenje te je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku te SPF 50 za vrlo visoku zaštitu. Informativna neobvezujuća preporučena cijena Ideal Soleil Bronze fluida iznosi 132,74 kn.

Ideal Soleil linija sastoji se od proizvoda koji odgovaraju potrebama svakog tipa osjetljive kože lica: Obojena BB baršunasta krema za normalnu do suhu kožu te Obojeni BB „dry touch“ fluid za mješovitu do masnu kožu SPF 50  idealan su izbor za prve dane na suncu s visokom zaštitom te blagim prekrivanjem.  Trenutna prirodna boja tena, blistava koža te mekoća na dodir samo su neke od odlika prvih Vichy BB krema. Linija također sadrži baršunastu kremu SPF 50+ za normalnu do suhu kožu te dry touch fluid SPF 50/30 za mješovitu do masnu kožu. 

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.