Okupaj se mirisima proljeća

Uživaj u proljetnim high street mirisima već od 30 kuna

Bilo da više voliš cvjetne ili voćne mirise, high street ponuda oduševit će te izborom

parfemi hs.jpg
Play logo

Proljeće je vrijeme kada posebno uživamo u cvjetnim, voćnim i svježim mirisima. Bilo da se spremamo za odlazak na kavu s prijateljicama, šetnju prirodom ili jednostavno uživamo u vlastitom domu, volimo da nas prati oblak nježnih i ugodnih aroma proljeća.

Play logo
Image
Think pink

Cvjetni i voćni mirisi: Najbolji slatki parfemi od 189 do 569 kuna

Baš kao što je ovih dana priroda oko nas ispunjena mirisima, i mi volimo biti okupane mirisom svježeg cvijeća ili proljetnih bobica. Ako još nemaš omiljeni proljetni miris, savršeno je vrijeme da eksperimentiraš i pronađeš ga. Dizajnerski parfemi mogu biti vrlo skupi pa nisu najbolji za eksperimentiranje, a tu na scenu stupaju mirisi iz high street ponude.

Iako su cjenovno pristupačniji, mirisi iz high street ponude mogu biti jednako aromatični i dugotrajni kao oni dizajnerski. Mi smo istražile high street ponudu u potrazi za najboljim proljetnim parfemima, a ono što smo pronašle nije nas razočaralo. Zara, Reserved i Pull&Bear u proljetnu su ponudu uvrstili mnoštvo zanimljivih mirisa, a mi smo izdvojili nekoliko favorita.

Play logo

Pull&Bear Phyllis Woman, 120 kn

Toaletna vodica Phyllis Woman dolazi u pakiranju od 100 mililitara, a krase ju drvenaste note, note cvijeta naranče, te zavodljivi mošus.

shimmer fallback

Pull&Bear Pink Galaxy, 90 kn

Toaletna vodica Pink Galaxy dolazi u pakiranju od 30 mililitara, a oduševit će te ako voliš miris limuna, naranče, božura, ruža i jantara.

shimmer fallback

Pull&Bear Paris, 30 kn

Ovo džepno izdanje popularnog parfema Paris od 20 mililitara okupat će te kombinacijom crnog ribiza, damaščanske ruže i cedra.

Play logo
shimmer fallback

Zara Delighted Chaos, 100 kn

Toaletna vodica Zara Delighted Chaos savršeno spaja mirise bijelog božura, frezije i sandalovine. Dolazi u pakiranju od 100 mililitara.

shimmer fallback

Zara Cheerful Attitude, 100 kn

Toaletna vodica Cheerful Attitude se sastoji od nota crvenog bobičastog voća, vanilije i šećerne vune. Ovaj veseli miris dolazi u pakiranju od 100 mililitara.

shimmer fallback

Zara Mystery Balance, 100 kn

Ako više voliš svježije parfeme onda je Zara Mystery Balance miris za tebe. Sastoji od nota sandalovine, mošusa i soli, a dolazi u pakiranju od 100 mililitara.

Play logo
shimmer fallback

Zara Red Temptation, 120 kn

Mirisna piramida parfemske vodice Zara Red Temptation otkriva note naranče, jantara i evernila. Ovaj nježni miris dolazi u pakiranju od 80 mililitara.

shimmer fallback

Zara Applejuice Spring, 90 kn

Toaletna vodica Zara Applejuice Spring pravi je voćni miris. Mirisna piramida otkriva note jabuke, božura i ljubice, a pronaći ga možeš u pakiranju od 100 mililitara.

shimmer fallback

Reserved Lilas, 130 kn

Okupaj se ovom luksuznom kombinacijom cvijeta lavande, jasmina i naranče u kombinaciji s crnim ribizom i cedrovinom. Parfemska voda Lilas ukrašena je sjajnim šljokicama, a dolazi u pakiranju od 100 mililitara.

Play logo
shimmer fallback

Reserved Blossom, 100 kn

Toaletna vodica Blossom miriše baš kao cvjetna livada u proljeće, a dolazi u pakiranju od 100 mililitara.

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.