Univerzalna krema za njegu suhe kože koja će umiriti koži i vratiti joj vlažnost

Ova njegujuća krema s ureom i dekspantenolom pruža koži intenzivnu hidrataciju tijekom 72 sata kako bi spriječila gubitak vlažnosti.

Univerzalna krema za njegu suhe kože koja će umiriti koži i vratiti joj vlažnost

Osjećati se ugodno u vlastitoj koži je nešto što sve mi želimo postići. No, da je to lak zadatak nitko nije rekao. Današnje promjenjivo vrijeme u kojem smo iz kratkih rukava ušli u zimske kapute, suhi zrak od grijanja i agresivna dezinfekcijska sredstva koja svakodnevno koristimo ostavljaju posljedice na našoj koži koja istovremeno stari. Narušava se njezina prirodna barijera koja joj osigurava vlažnost, ona postaje hrapava i ispucana te često zna svrbjeti.

NIVEA je pronašla spas za suhu kožu izloženu stresu: NIVEA Urea + Care univerzalna krema umirit će kožu i pružiti joj potrebnu hidrataciju. Ova njegujuća krema s ureom i dekspantenolom pruža koži intenzivnu hidrataciju tijekom 72 sata kako bi spriječila gubitak vlažnosti.

Njezina bogata formula djeluje u skladu s prirodnim mikrobiomom kože te ju istovremeno jača i štiti. Pogodna je za njegu cijelog tijela, ali posebno onih dijelova koji su izloženi opterećenju kao što su ruke, laktovi, koljena i stopala. 

• Pruža koži 72 h intenzivne hidratacije 
• Jača prirodnu zaštitnu barijeru kože
• Lako se razmazuje i brzo upija 
• Umiruje suhu kožu - odlična za laktove i stopala

NIVEA Urea + Care univerzalna krema, 300 ml preporučena mpc 38,90 kuna

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.