Jedna, a dvije

Veza koja zaslužuje posvetu: 15 najljepših tetovaža za majke i kćeri

Tetovaže u paru rezervirane su samo za one koji ti najviše znače u životu. Ovdje nema kompromisa. Pod kožu ide samo onaj ili ona koja je već pod kožom

elizabeth-tsung-pYd6_Iw8TpM-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Tetovaže mogu biti sjajan simbol kojim ćeš obilježiti neraskidivu vezu koju imaš sa svojom mamom, stoga ukoliko si u potrazi za novom tetovažom, predloži mami da i ona napravi jednu.

Image
Sličice na tijelu

Preslatke, a diskretne: 15 neodoljivih ideja za male tetovaže na rukama

Možda će joj to biti prva, a možda je mama je ta koja je na tebe prenijela ljubav prema ukrašavanju tijela tintom pa ih ima već nekoliko. U svakom slučaju ako se planirate tetovirati, mi vam donosimo nekoliko slatkih ideja za tetovaže u paru, točnije za tetovaže za majke i kćeri. Izbor je golem, a granica je jedino vaša mašta. Inspirirajte se u nastavku.

Polumjesec kao yin i yang

Baš kao i xin i yang, mama i kći su dvije naizgled nespojive sile prirode koje se nadopunjuju, a želiš li odmak od popularnog simbola, prazni i puni polumjesec sjajna su ideja.

Mama i njezine djevojčice

Ima nešto posebno u crtežima kao iz slikovnice na našem tijelu, posebno kad su u pitanju oni koji prikazuju ljubav između majke i njezine djece.

'Bez obzira na sve'

Dva mala prsta kao simbol obećanja i poruka koja najbolje objašnjava neraskidivu vezu između majke i kćeri - 'bez obzira na sve'.

Ruže sa simbolom beskonačnosti

Ruže su simbol Venere, rimske božice ljubavi, a koja je ljubav nježnija i veća od one između majke i kćeri? Ako dodate ruži i simbol beskonačnosti, tetovaža još više dobiva na simbolici.

'Sve će biti dobro'

Ovu si rečenicu vjerojatno bezbroj puta čula od svoje mame i uvijek se pokazala istinitom. Možda je vrijeme da ju obje istetovirate? Sve će biti u redu.

Cvijet na pravom mjestu

Zapešće je savršeno mjesto za minimalističku tetovažu cvijeta koju možete tetovirati mama i ti. Diskretna,a tako efektna.

Hibiskus

Još jedan cvijet našao se među favoritima tetovaža u paru namijenjenih mamam i kćerima. Riječ je o hibiskusu kojima možete ukrasiti podlaktice. Ova velika tetovaža zaista je posebna.

Leptiri

Leptiri su klasika među tetovažama, a želite li odmak od klasike, odnosno nešto modernije, odlučite se za ove trodimenzionalne.

Žirafa

Žirafa predstavlja puno više od nježnog afričkog diva. Ona je simbol milosti, zaštite, individualnosti i mira pa je kao takva savršena za tetovažu koju ćete izabrati mama i ti. Tetovaža kao simbol zaštite koju majka znači za dijete i mudrosti kojoj uči svoje kćeri.

Duga

Tetovaže u boji znaju biti itekako šarmantne poput ove u duginim bojama koje tek zajedno čine cjelinu.

Sanskrt

Sanskrtski simbol za dah odlična je ideja za tetovažu za majke i kćeri. Vjerujemo da ne treba pojašnjavati zašto dah.

Sunce, zvijezde i mjesec

Jer ste jedne drugima sunce, zvijezde i mjesec, jer ste jedne drugima sve.

Vilin konjic

Ako imate iste tetovaže, ne morate ih imati na istome mjestu. Bitno je da vi znate što vam tetovaža znači - uspomena na zajedničku avanturu - odlazak u tattoo salon, ali i podsjetnik da kraj sebe uvijek imaš osobu na koju ze možeš osloniti.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.