"Topi me nježno" - liposukcija bez noža

Hollywoodski tretman liposukcije bez noža predstavljen je u Beauty centru Bambina

"Topi me nježno" - liposukcija bez noža

Beauty centar Bambina predstavio je trenutni svjetski hit u mršavljenju – hollywoodski tretman liposukcije bez noža koji se izvodi novom tehnologijom pomoću radio valova. Budući da se radi o brzom, jednostavnom i potpuno bezbolnom tretmanu nekirurške liposukcije tijela, među korisnicama ove usluge tretman je u Bambini  dobio još i naziv „topi me nježno“. Tretman se izvodi radiofrekvencijskim laserom Accent XL koji kombinira unipolarnu tehnologiju radio valova s mehaničkom i na taj način poboljšava limfnu cirkulaciju.

Na prezentaciji te nove metode mršavljenja prisustvovala je i poznata pjevačica i voditeljica Sanja Doležal koja je i sama prije par tjedana započela s nizom „topi me nježno“ tretmana kako bi do ljeta vratila svoju mladenačku figuru tijela.

Ovaj hollywodski tretman liposukcije bez noža trenutno je najučinkovitija metoda rješavanja celulita i masnog tkiva. Za njime su poludjele sve hollywoodske dive, a laser Accent XL kojim se tretman i izvodi, promoviran je svojevremeno i u seriji „Reži me“ , kao i u mnogim najpoznatijim svjetskim magazinima.

Sanja Doležal je do sada bila ukupno na ova tri tretmana liposukcije bez noža i ističe da je već kod prvog tretmana bila vidljiva razlika u naslagama masnoća oko trbuha. „Tretman je bezbolan, ne oduzima puno vremena s obzirom da ga se radi jednom tjedno. Naravno, najbolji će biti rezultati nakon nekoliko puta tretmana i kombinacije pravilne prehrane“, ističe Sanja Doležal.

„Topi me nježno“ djeluje zaista brzo i nježno –  do 6 cm manje već nakon prvog tretmana

Već pri prvom tretmanu opseg tretiranog područja (struk, trbuh, bedra) vidljivo se smanjuje, čak do 6 cm smanjuje salo i celulit nakon samo prvog postupka. Uklanja najmrskije ženine neprijatelje, celulit i nataloženo salo, učvršćuje i pravilno zateže višak kože koji je posebno vidljiv na trbuhu nakon poroda ili veće prekomjerne tjelesne težine. Istovremeno ubrzava lokalni metabolizam, krvnu i limfnu cirkulaciju, a najbitnije od svega, potpuno je bezbolan, ugodan i efikasan.

Prilikom tretmana, radio valovi djeluju na membrane masnih stanica, koje pucaju i tope se, prelaze u tekuće stanje i dalje se razgrađuju na trigliceride, digliceride i slobodne masne kiseline. One tada ulaze u krvožilni i limfni tok, te putem mokraće odlaze iz organizma.
 „Topi me nježno“ ima dvostruki efekt, trenutačni i naknadni. Prvi efekt je vidljiv odmah nakon tretmana s nevjerojatnim učinkom smanjenja obujma od dva do šest centimetara, dok je naknadni efekt vidljiv nakon dva do tri mjeseca, kada se nastavljaju gubiti centrimetri na tretiranom području. S obzirom da se radi o nekirurškoj metodi liposukcije, nema rezova, šavova, niti potrebe za anestezijom i klasičnim oporavkom, pa se klijent odmah nakon tretmana može vratiti ili kući ili na posao.

Demonstracija Izvora mladosti - lifting i pomlađivanje lica u svega pola sata

Zahvaljujući novoj tehnologiji koju posjeduje Bambina, moguće je u samo jednom tretmanu, koji vremenski traje svega 30-tak minuta, drastično pomladiti lice uz pomoć lifting tretmana „Izvor mladosti“. Izvedba i učinci ovog tretmana demonstrirani su prigodom same prezentacije beauty centra Bambina. Naime, ovim tretmanom potiče se trenutačni rast novih stanica, također bez estetskih zahvata. Ova je metoda idealna za područja koja odaju početak starenja jer se njime zatežu vrat, dekolte, nazolabijalne bore i spuštene obrve.

Spa SHR - zauvijek zbogom dlačicama!

Salon Bambina je također poznat i po laserskom postupku depilacije. Glavna prednost te depilacije je da je ona trajna, bezbolna, ne ostavlja tragove niti crvenilo, a uspješno tretira i svijetle i lanugo dlačice, za razliku od uobičajenih postupaka kod kojih su rezultati vidljivi isključivo na tamnim dlačicama.

Za potpuni zbogom dlačicama potrebna je kura od ukupno 6 tretmana, a njome se mogu tretirati svi tipovi kože i kod žena i kod muškaraca.

Više na www.bambina.hr

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.