Beauty klasik

8 ideja kako ovih blagdana nositi omiljeni tamnocrveni ruž

Blagdani i party sezona polako se približavaju, a glavna zvijezda svakog blagdanskog make up looka bit će tamnocrveni ruž. Evo nekoliko prijedloga kako ga možeš nositi

tamnocrveni-ruz.jpg
Foto: Pexels

Prosinac je sav u znaku božićnih partyja, domjenaka i zabava, a osim frizura i outfita, još jedna stavka koju pomno planiramo je i make up look. Božićna je sezona idealna za eksperimentiranje lookovima koje se možda do sada nisi usudila nositi, a veliki će hit biti tamnocrvene, bordo nijanse na usnama. Ruževi u ovoj su boji kao stvoreni za posebne prilike kojih ovog mjeseca sigurno neće manjkati, a s usnama u boji crnog vina zablistat ćeš gdje god se pojavila.

Image
Uvijek dobar izbor

Vječni klasici: Ovo je 9 crvenih ruževa koji nose titulu najboljih

Bilo da se odlučiš za sjajan ili mat finiš, s ružem u ovoj boji nećeš pogriješiti, a postoji toliko načina na koje možeš "isfurati" tamnocrveni ruž na usnama. Izgledat će sjajno i uz minimalistički make up na licu, kao i uz malo odvažnije lookove, sa šljokicama i drugim bojama na očima. Ukratko, opcija je nebrojeno puno, a u nastavku ti donosimo nekoliko ideja za make up lookove s tamnocrvenim ružem u glavnoj ulozi koje možeš isprobati ove party sezone.

Crni eyeliner i crveni ruž

Nema većeg klasika od besprijekorno iscrtanog crnog eyelinera na očima, s unutarnje i vanjske strane, u kombinaciji s tamnocrvenim ružem koji je u glavnom fokusu make up looka. Osim za blagdane, ovo je look i za bilo koju drugu posebnu priliku i pristaje baš svima.

Ružičasto i crveno

U šminkanju već odavno ne postoje pravila, a to što imaš naglašene usne ne znači da ne možeš naglasiti i oči - pravi primjer za to je ovaj make up look s ružičastom bojom na očima i tamnocrvenim usnama koji izgleda savršeno.

Sjajne usne

Mat ruževi i dalje su "in", no sve su popularniji i sjajni ruževi koji cijeli look podižu na novu razinu. A sjajne tamnocrvene usne kao glavni adut make up looka izgledaju odlično - toliko dobro da ti na očima ne treba previše šminke, samo malo maskare.

Make up iz šezdesetih

U posljednje su vrijeme sve popularniji make up lookovi iz prošlih desetljeća, posebno ovakav grafički eyeliner kakav se nosio u šezdesetima. Upari ga s tamnocrvenim ružem na usnama i ukrast ćeš pažnju kamo god krenula.

Srebrno i crveno

Raspoložena si za blagdanski make up look? Onda se odluči za srebrnu boju na očima i sjajni tamnocrveni ruž na usnama - kombinacija je ovo koja je rezervirana samo za najhrabrije, no moramo priznati da ima nešto posebno u njoj.

Tamne oči, tamne usne

Ovaj make up look još jedan je dokaz da ne moraš naglašavati samo oči ili samo usne - tamnoljubičasta boja na očima u kombinaciji s tamnocrvenim usnama izgleda ubojito i s ovim ćeš se lookom definitivno istaknuti.

Šljokice

Šljokice na očima dozivaju Božić i blagdane, a izgledaju odlično u kombinaciji s tamnocrvenim ružem na usnama - bilo da se radi o ružu sjajnog ili mat finiša.

Jednostavno, a lijepo

Jednostavan make up look s tamnocrvenim usnama u glavnoj ulozi pravi je klasik s kojim ne možeš pogriješiti, a želiš li dodati još malo boje, odluči se za crveni lak na noktima.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.