BOJA TREŠNJE

Tamno crvena nijansa kose nova je boja koju obožavaju svjetske pjevačice

Tamno crvena boja kose stvara višedimenzionalnost i zbog toga je žene posebno vole, no u posljednje vrijeme posebno je popularna boja trešnje. Za ovu nijansu može se reći da stvara zagasitiju crvenu boju kose

Dua Lipa
Foto: PROFIMEDIA

Ako si brineta i želiš neku promjenu na kosi u nadolazećem periodu - donosimo ti malo inspiracije! Ovu zanimljivu boju već su isprobale Dua Lipa, Zendeya i Rihanna i stoji im fantastično. Radi se o boji trešnje, koja je upravo onakva kako joj ime sugerira: tamna crvena boja s zagastim nijansama koje izgledaju poput omiljenog voća. Uz ovu zadivljujuću boju, tvoja kosa će dobiti potpuno novu dimenziju i raskošan izgled. Prepouka je da se ne miješa s bakrenim bojama za kosu da rezultat ne bi bio preintenzivan.

Kome pristaje boja trešnje?

Bordo smeđe tonove uglavnom vezujemo za hladnije mjesece, ali moraš priznati da je dašak ove elegantne, voćne boje totalno pogodan za nadolazeći period. Koloristi boju trešnje preporučuju brinetama jer se na takvoj kosi bolje postiže suptilni crvenkasti efekt. Naravno, ako želiš, uvijek možeš pojačati intenzitet boje koja može ići i do žarkocrvene. Ova je boja saveznica zdravlja kose jer ne zahtijeva izbjeljivanje. Dovoljno je samo dodati nekoliko pramenova ili preljev da bi uživala u svom novom imidžu.

Image
Beauty sleep & kosa

I kosi treba odmor, a s ovih 6 nesvjesnih navika možeš je oštetiti dok spavaš