Usudiš li se?

Vrijeme je za teške boje: Tamne manikure koje ćemo isprobati

Tamne manikure nisu za svakoga. Treba ih znati nositi, no daj im priliku. Možda misliš da nisi za crni lak, ali kad ga vidiš na svojim noktima, lako je moguće da ćeš promijeniti mišljenje

profimedia-0629111559.jpg
Foto: Profimedia.hr

Jesi li jedna od onih koja stalno mijenja boju laka za nokte i boju kose ili si vjerna jednoj nijansi već desetljećima? Ako si od ovih prvih, imamo odlične ideje za tamne manikure, a sada je prava prilika za njih. Jesen i zima podnose i vole teške boje.

Ako si pak pripadnica druge skupine i vjerna si, primjerice, crvenom laku za nokte, izađi iz zone komfora pa isprobaj tamniju nijansu omiljenog laka. Boja burgundije kao stvorena je za to ili onaj bordo lak koji ćeš vidjeti u nastavku. Tamne boje odlično idu na pastelne nijanse odjeće kao i na tamne.

Image
Glamur na noktima

Nokti u trendu: Sjajne jesenske manikure za malo inspiracije

Zahvalne su za kombiniranje pa nećeš morati stalno mijenjati manikuru, naravno ako ti to ne pričinjava užitak. Potrudile smo se pronaći ideje za tamne manikure, a Instagram, kao što znaš, vrvi njima. Izabrale smo deset nama najljepših tamnih manikura, a isprobat ćemo ih već ovog vikenda.

Boja burgundije

Ovo je trenutno jedna od najpopularnijih nijansi, kako na odjeći, tako i na noktima. Profinjena, tamno crvena koja graniči s ljubičastom. Boja crnog vina.

Bez kompromisa

Crni lak za nokte ili voliš ili ne voliš. Rijetko koga ostavlja indiferentnim.

Kad se duga i galaksija sretnu na noktima!

Crni lak kao bazni i onda šljokice u neonskim bojama izgledaju zaista svemirski.

Elegancija

Bogata tamnoplava boja sa sedefastim odsjajem i detalji od zlatnih listića - manikura koja je dostojna najsvečanije prilike.

Pripreme za Noć vještica

Ili, zašto ne, manikura za jedan običan jesenski petak! Kosturska glava na noktu je totalno kul.

Drama mi je drugo ime!

Dugi zašiljeni nokti i moderna crna francuska manikura privući će pažnju gdje god da se pojaviš.

Bordo sa šljkocama

Šljokice daju dodatnu dimenziju manikuri, a osobito dobro idu na tamne bazne lakove poput ovog u bordo boji.

Bogata ljubičasta

Manikura s naglašenim sjajem i zlatnim detaljima pod lakom u tamno ljubičastoj boji, savršena je za jesenske i zimske dane.

Plava se uvijek nosi

Tamno plava boja laka nevjerojatno dobro ide na kratke nokte, a možeš je nositi u svim prilikama.

Kombinacija

Za one kojima su teške boje ipak preteške, rješenje je kombinacija - "rastereti" nokte tako što ćeš kombinirati tamnu i svijetlu boju laka. Pastelne nijanse su odličan izbor.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.