PROLJETNO OSVJEŽENJE

'Syrup Blonde' - nova je hit frizura sve popularnija među trendsetericama

'Syrup Blonde' nova je trendi nijansa kose koja bi mogla zavladati! Kao stvorena je za proljetne dane pa je pravi čas za zasjati s novom bojom kose

'Syrup Blonde' nijansa kose
Foto: Unsplash

Uvijek je dobro vrijeme za odlazak frizeru i promjenu imidža – ako si spremna za nešto novo. Promjena boje kose i frizure ne poznaje godišnja doba, no sve bliže novo godišnje doba čini nam se kao savršen trenutak. Dani su duži, više je sunca, a jedna je boja kose u posljednje vrijeme zaokupirala trendeseterice i slavne dame.

Image
UVIJEK ŠIK

Jennifer Aniston ponovno nosi kultnu frizuru i opet je inspiracija

Radi se o nijansi 'Syrup Blonde' (u slobodnom prijevodu: sirupasto plava). Djeluje svilenkasno, mekano i neodoljivo i sjajno se slaže s proljećem. Čini razliku, a opet je nježna te je alternativa agresivnim plavim nijansama.

Kako piše portal Glamour, ova sve popularnija nijansa donosi blistavu toplinu koja dobro pristaje ženama svijetle, ali i tamnije puti. Kombinacija je različitih tonova i najlakše će je postići žene koje i inače imaju svijetlu podlogu. S druge strane, ako si tamnija, a sad želiš isprobati Syrup Blonde trebat će ti više odlazaka frizeru. Nije je lako postići iz prve.

Lagana za održavanje

U svakom slučaju, ova će ti nijansa dati dodatni sjaj i osvježiti ti izgled bez radikalnih poteza. Ipak, trebala bi se držati tople boje meda. Ova nijansa nipošto ne bi trebala ispasti pretjerano žuta ili bijela. Uz odmjerene tople tonove tvoja će kosa zasjati novim sjajem. Kad uspiješ postići 'Syrup Blonde', trebaš je redovito održavati kvalitetnim šamponom i regeneratorom s tim da regenerator stavljaš samo na vrhove. Dobrodošla je i maska za kosu koja će zaštititi pramenove i vlasište. Neizostavan je i redovit odlazak frizeru.

Sve u svemu, 'Syrup Blonde' nijansa zahvalna je za održavanje te daruje sjaj i svježinu koju trebamo u prvim proljetnim danima. Tražiš inspiraciju kako nositi ovu nijansu? Evo nekoliko Instagram ideja!

Duga kosa

U repu

Ova boja idealna je i za bob

Šiške

Šiške u svim varijantama jedna je od hit frizura ove godine, a vrijedi ih isprobati i u ovoj boji.

Kakav glamur!