Što sve krije nova linija za njegu lica Kylie Jenner

Za 2 tjedna stiže nova Kylie Skin linija za njegu lica, evo što sve uključuje

Što sve krije nova linija za njegu lica Kylie Jenner

Sada kada je u potpunosti osvojila industriju ljepote sa svojim brendom Kylie Cosmetics (vrijednim gotovo milijardu dolara!), mlada i uspješna Kylie Jenner širi svoj biznis i 22. svibnja lansira novu liniju Kylie Skin njege kože. Kylie Skin premijerno se pojavljuje sa šest proizvoda koji su fokusirani na lice i koji su upakirani u slatke, milenijske ružičaste bočice.Svaki od šest proizvoda košta manje od 30 dolara, odnosno manje od 200 kuna, a bit će dostupan i cijeli paket sa svim proizvodima po cijeni od 125 dolara (oko 820 kn). Na svom Instagramu, Kylie je otkrila kako joj je cilj zadržati što pristupačnije cijene proizvoda. U novoj liniji tako se nalaze:

  • krema za oči (20 dolara)
  • piling za lice (22 dolara)
  • pjena za lice (24 dolara)
  • vitamin C serum (28 dolara)
  • tonik za lice (22 dolara)
  • krema za lice (24 dolara)


Zapravo, radi se o kompletnoj kolekciji njege lica, a Kylie je nedavno otkrila kako je cijela linija pogodna za sve tipove kože, stoga je svi mogu koristiti. 

Također je otkrila kako joj je najdraži proizvod u cijeloj liniji krema za lice, koju nanosi na lice kao primer, odnosno podlogu za make up. Osim toga, cijela linija je veganska, bez testiranja na životinjama, bez glutena, bez sulfata i parabena i naravno - dermatološki testirana. 


Kylie Skin linija stiže za dva tjedna, a mi ne sumnjamo kako će planuti u sekundi!

Što misliš o novoj liniji? Piši nam u komentarima.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.