Šoping budućnosti: Probala sam naručiti svoje omiljene dm proizvode putem Glova - i definitivno nisam požalila

dm Hrvatska nedavno je omogućio kupovinu svojih proizvoda online i dostavu istih na tvoj kućni prag putem aplikacije Glovo. Odlučila sam isprobati kako cijela stvar funkcionira i je li jednostavno kako se čini

Šoping budućnosti: Probala sam naručiti svoje omiljene dm proizvode putem Glova - i definitivno nisam požalila

Iako su prve mjere prevencije zaraze korona virusom popustile, a očekujemo i daljnju relativnu normalizaciju života, ova globalna pandemija uvelike je promijenila prioritete i živote ljudi. Ono što nam je sve donedavno bila normalna rutina, poput odlaska u nabavku i bezbrižnog hodanja po dućanima, sada je stavljeno na čekanje, a iako je moguće – mnogi se od straha i dalje žele zaštiti što je više moguće i ne odlaziti u dućane samostalno. 

Upravo zbog toga su tu dostave na kućni prag koje ovih dana apsolutno cvjetaju, adm Hrvatska i ovog je puta ugodno iznenadio i prepoznao potrebe svojih vjernih kupaca, pa je tako sada moguće kupiti svoje omiljene dm proizvode bez da skićete po šoping centrima. Naime, preko aplikacije Glovo od sada na tvoj prag može stići gotovo 1000 različitih dm-ovih proizvoda iz njihova uobičajenog asortimana, a bez kojih ne možeš zamisliti svoju svakodnevicu. 

Od proizvoda za bebe, higijenskih potreština, sredstava za čišćenje kućanstva, pa sve do proizvoda za njegu lica i tijela – od sada je dm-ov bogati asortiman dostupan na samo par klikova mišem. Kako bih se i sama uvjerila u to koliko efikasno sve funkcionira, odlučila sam isprobati Glovo dostavu iz dm-a – i ostala oduševljena. 

shimmer fallbackČim sam otišla na Glovo aplikaciju vidjela sam novu kategoriju za dostavu označenu kao „dm“ i ubrzo pronašla i označila sve šo mi treba. Kako sam posljednji puta u dm-u zbog pandemije bila u veljači, nakupilo se proizvoda koji su mi nedostajali, a na vlastito ugodno iznenađenje sam ih sve pronašla u online ponudi

Nakon što sam napunila vlastitu košaricu sredstvima za čišćenje, kremama, šamponima, sapunima i s nekoliko vrsta dezinficijensa za ruke, svoju sam narudžbu jednostavno kartičnim putem platila i za manje od pola sata dostavljač Glova bio je pred mojim vratima predavši mi u ruke dvije dupkom pune vrećice odličnih dm-ovih proizvoda

shimmer fallbackTako sam iz sigurnosti vlastitog doma obavila šoping u manje od pola sata, a za koji bi mi inače trebale ozbiljne pripreme. Osim što bih dugo čekala na sami fizički ulazak u dućan dm-a, trebala bih nositi rukavice i masku, a i dalje bih se izložila riziku zaraze COVIDOM-19. Ovako sam potpuno zaštićena dobila sve što mi je potrebno od higijenskih i kućnih potrepština za sljedećih mjesec dana.

Posebno mi se svidjelo što je cijena proizvoda na Glovo aplikaciji jednaka onoj u prodavaonicama dm-a, a jedini dodatni trošak je dostava. Uz to, dm se po mom mišljenju još jednom iskazao u osluškivanju potreba svojih kupaca pa je uveo novu kategoriju proizvoda #zaštititese u koju spadaju razna dezinfekcijska sredstva, maramice, sapuni i gelovi, kao i pamučne maske za lice. Sve to znači da ne moram za kupnju maski ili rukavica više odlaziti ni u ljekarnu, jer sam se opskrbila zaštitnom opremom u dm-u. 

shimmer fallbackS obzirom na ovo vrlo ugodno iskustvo online trgovine u dm-u mogu zaključiti kako ovo neće biti posljednji puta da koristim Glovo kako bi mi dostavio proizvode tog omiljenog mi dućana.Brzo, efikasno i sigurno – ovakvo šopingiranje budućnost je života s korona virusom oko nas. 

Image
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.