ZA LJUBITELJICE MINIMALIZMA

'Soap' nokti najnoviji su trend u svijetu manikura – njegovani i lijepi

'Soap' nails najnoviji su trend u minimalističkoj manikuri. Prepoznat ćeš ih po suptilnosti, nježnim bojama laka, no ujedno i eleganciji. Evo ideja!

profimedia-0494653998.jpg
Foto: Profimedia.hr

Izgleda da će 2024. godina biti u znaku minimalizma. Najavile su to proljetno-ljetne kolekcije slavnih dizajnera u kojima prednjači bijela i crna te suptilne nijanse, ali i nosivi trendovi poput hlača visokog struka i bijelih haljina. I u svijetu manikura sve se više žena okreće nježnim varijantama. Najnoviji minimalistički trend je takozvana soup manikura. Nokti su njegovani i lijepi, a bojom oponašaju nijansu sapuna u nježnoj bež, mliječnoj ili roza boji.

Image
ZA SVAKU PRILIKU

Obožavamo ih! 10 trendi kratkih manikura koje stoje baš svima

Nadogradnja je to klasičnih nude nijansa kod koje je posebno važna baza, ali i prethodna priprema nokta uljem za nokte. Poliraju se dok ne zasjaje, a bitna je i simetričnost nokta. Nakon osnovne manikure, dodaje se omekšavajući piling zbog kojega se čini kao da su tvoje ruke upravo izašle iz pjenušave kupke. Naravno, nanosi se i gornji sloj koji može biti proziran ili u nekoj nježnoj nijansi.

Vjerujemo da će stručnjak za nokte znati oponašati ovaj jednostavan, a elegantan izgled. Kako bi se upoznala sa 'soap' noktima, evo nekoliko ideja! Čini nam se da najbolje stoje na kratkim noktima.

Klasik koji obožavamo

Mliječno roza

Luksuzna varijanta

Kratki, a slatki

Sa sjajem

Točka na 'i'

Kremasto

Predivni dulji nokti

POGLEDAJ VIDEO: JOGA ZA OPUŠTANJE