Sjaj na suncu

Neočekivani trend u manikuri koji ćemo posvuda viđati

Ovog ljeta nosi se manikura u punom sjaju, a mi smo izdvojile neke od najljepših svjetlucavih inspiracija za nokte

profimedia-0511099537.jpg
Foto: Profimedia

Ljetne gužve u kozmetičkim salonima trenutno su na vrhuncu, a u moru beuaty tretmana, najpopularniji i najtraženiji, a nama osobno i najdraži, definitivno su nokti.

Image
Što šarenije - to bolje

Ljeto u bojama: 9 najvećih trendova u svijetu manikure

Zbog toga nije ni čudno da se naša mapa spremljenih stvari na Instagramu brzinom munje puni inspiracijom za manikuru, a između francuske manikure u svim bojama i klasične bijele i pastelne manikure u svim verzijama, ovog ljeta primijetile smo i jedan neočekivani izgled koji je trenutno u trendu: svjetlucavi nokti.

Da, iako su klasične ljetne boje i dalje u zraku, velik broj žena ovog ljeta bira svjetlucave lakove i šljokice. Svjetlucavi šljokičasti nokti tradicionalno su popularni tijekom zimskih mjeseci, ali s obzirom da prošle godine nije bilo sezone božićnih i novogodišnjih zabava u pravom smislu - svjetlucavi nokti prebacili su se u ljetne mjesece.

Trebamo te dodatno uvjeriti? Nema problema jer ovaj trend u manikuri iznenađujuće je svestran i nosiv u svim prilikama. Od minimalističkog pa sve do maksimalističkog sjaja na noktima, toliko je načina za prihvaćanje svjetlucavih noktiju, stoga smo u nastavku izdvojile neke od omiljenih blistavih izgleda koji će ti zasigurno pomoći u tvojoj ljetnoj inspiraciji za sljedeću manikuru.

Svjetlucavi 'negativni prostor'

Odrasli način nošenja šljokica? Manikurom u negativnom prostoru, naravno. Ostavljajući puno prirodnog izgleda, ovaj decentno svjetlucavi izgled noktiju čini se osvježavajućim i spremnim za sezonu sunca.

Šljokice u punom sjaju

Ne postoji ništa poput šljokičastog laka za nokte koji u trenutku izaziva osmijeh na licu. A ono najbolje je da izgleda predobri i iznenađujuće chic na sunčevoj svjetlosti.

Svjetlucavi 'nail-art'

Nail nail art ima ogroman rast popularnosti, a svjetlucavi nokti su u središtu kao jedan od najvećih trendova. Od prozirnih baza do složenih dizajna, šljokice dodaje boju i teksturu ljetnom izgledu noktiju.

Svjetlucava francuska manikura

Ovo nam je vjerojatno jedan od najdražih načina nošenja svjetlucavih noktiju - samo mala doza sjaja na vrhovima kao suptilni omaž trendu.