Sve pršti od boja

'Skittles' manikura - nokti u drugačijim bojama stvarno izgledaju sjajno

Kod 'skittles' manikure postoje dva pravila. Prvo je da nikakva pravila ne vrijede, a drugo pravilo je izuzetak koji potvrđuje prvo i glasi - manje je više. Kod ove manikure kombiniraj koje god boje poželiš, na način koji želiš

profimedia-0316954350.jpg
Foto: Profimedia.hr

Proljeće i ljeto su idealno vrijeme za ljubiteljice vedrih boja, a skittles manikura nešto u što će se zaljubiti na prvi pogled. Ako si i ti među njima, nokti koji podsjećaju na popularne bombone, "must have" su ove sezone.

Najbolje od svega je što ne možeš pretjerati. Jedino pravilo kojem se imaš voditi je - što više, to bolje. Mislimo pritom na boje koje ćeš kombinirati na svojim noktima. Također, jednostavnije varijante ove manikure možeš izvesti sama - izaberi lakove za nokte u pet boja, zaboravi na crni i bijeli lak i svaki nokat nalakiraj jednom bojom - baš poput duge.

Ako ne znaš za koje bi se odlučila, počasti se vrećicom bombona po kojima ova manikura nosi naziv i izaberi one boje u kojima su bomboni. Dok ih grickaš, lakiraj si nokte. U nastavku ti donosimo Instagram ideje za 'skittles' manikure. Na toj društvenoj mreži ova je manikura ultra popularna.

Image
Inspirirane proljećem

Odmakni se od klasika i isprobaj jednu od ovih manikura

Možeš ju izvesti u bezbroj inačica - u duginim bojama, u šljokicama, u varijanti francuske manikure ili pak u umjerenijem izdanju u kojem ćeš iskombinirati više nijansi iste boje. Da ne duljimo, jer slike govore više od riječi, u nastavku pogledaj manikure koje bi mogle biti neizostavni dio tvog proljetnog outfita.

Na pola nokta

Ako ti je ipak previše toliko boja na noktima, nalakiraj ih samo djelomično. Ne izbacuj boje, već količinu laka koju ćeš nanijeti na nokte i dobit ćeš ovakvu manikuru. Jednostavnu, a izuzetno efektnu.

Skittles u pet nijansi

Ova nas je manikura oduševila. Ljubiteljice smo i crvene i ružičaste i boje fuksije, a užitak je moći ih istovremeno nositi na noktima - sve.

Rihannin 'skittles'

Pjevačica koja sitno broji do porođaja jedna je od ljubiteljica ove manikure. Onaj je svoje nokte podignula na višu razinu iskombiniravši, ne pet nego deset boja. Po dvije za svaki nokat.

Neonski pastel

Kraći nokti izgledaju fantastično u ovom ruhu. Možda bi bilo previše kada bi spojila jarke neonske boje u 'skittles' manikuru pa će ova pastel verzija biti odličan izbor.

Skittles u duginim bojama

Dugine boje izgledaju očaravajuće, a proljeće je pravi trenutak da ih naneseš na nokte. Skittles manikura u duginim bojama privlačit će pažnju gdje god se pojaviš.

'Skittles' sa šljokicama

Šarena manikura u jarkim bojama i sa šljokicama odličan je izbor za proljetne partyje na otvorenom. Pazi pritom da kod izbora odjeće ne pretjeraš s bojama jer ih već dovoljno imaš na noktima.

Ombre verzija

Imaš li duge nokte, izaberi ovu manikuru ili neku sličnu. Gornji dio nokta ostavi u prirodnoj boji, odnosno nanesi na njega prozirni lak, a donji dio nokta nalakiraj na skittles način. Ombre prijelaz manikuri daje posebnost.

Nježne nijanse

Za nježnije djevojke, nježnija manikura. Ne mora sve "vrištati" od boja. Najljepše kod ove manikure upravo je to da ju svaka žena može prilagoditi svojim željama i svome karakteru.

Francuska 'skittles' manikura

Klasik među manikurama ima i Skittles inačicu i uopće nismo iznenađene. Kao i u svakoj drugoj verziji i u ovoj francuska manikura izgleda sjajno.

I za kraj ipak jarka neonska

Iako smo na jednoj od prethodnih stranica izrazile sumnju u to kako izgleda jarka neonska 'skittles' manikura, ova nas je fotografija razuvjerila - izgleda sjajno! Sigurne smo da će biti jedna od popularnijih ljetnih manikura i odlično će pristajati osunčanoj koži.