Ponovno u modi

Šiške su ukras svakog lica - evo kako ih sve možeš nositi

Šiške savršeno uokviruju svako lice i svakoj frizuri daju novu dimenziju, a mi imamo nekoliko ideja kako ih nositi

šiške.jpg
Foto: www.profimedia.hr

"Zavjesa" šiške, bujne šiške, šiške sa strane ili "francuske" šiške… Za kakve god se odlučila, jedno je sigurno - šiške su zavladale svijetom ljepote, a ove ćemo ih sezone viđati posvuda. Ako ti je dosadio izgled tvoje kose i želiš malo promjene, onda su baš šiške savršen izbor za tebe, no prije nego što se odlučiš na taj potez, važno je uzeti u obzir kakve šiške želiš.

Image
Savršeno uokviruju lice

Šiške su uvijek dobra ideja, a evo kako ih odabrati prema obliku lica

Od šiški sa strane do mikro šiški, šiške su jednako svestrane koliko su stylish i imaju odličnu moć da lijepo uokvire tvoje lice. Ipak, ove je sezone sve u znaku sedamdesetih, pa tako najviše viđamo "zavjesa" šiške i "Bardot" šiške koje savršeno uokviruju oči i koje se vrlo jednostavno održavaju.

"Moderne 'zavjesa' šiške lako se nose, lako se održavaju i odgovaraju raznim oblicima lica. To je također sjajan način da dodaš oblik svojoj frizuri ako još uvijek nisi spremna za one klasične, bujne šiške", za GLAMOUR kaže stilist Declan Haworth. No, osim šiški koje su tipične za sedamdesete i koje danas najviše viđamo, postoji toliko drugih stilova koje možeš razmotriti, a u nastavku saznaj koji su to.

"Francuske" šiške

Nonšalantne "francuske" šiške kakve su popularizirale Francuskinje odličan su izbor - vrlo se lako održavaju, a možeš ih nositi po sredini ili sa strane.

Klasične, bujne šiške

Za sve one koje su dovoljno hrabre da prigrle klasičan look sa šiškama, tu su bujne šiške koje će tvojoj frizuri dati potpuno novi izgled.

"Bardot" šiške

Šiške nazvane po omiljenoj glumici Brigitte Bardot pomalo podsjećaju na klasične "zavjesa" šiške - lijepo uokviruju lice i idealne su za one koje nisu spremne za klasične šiške.

"Zavjesa" šiške

Malo koja frizura je postigla toliku popularnost kao "zavjesa" šiške. Ni ne čudi, s obzirom na to da je ova frizura toliko jednostavna za održavanje i pristaje baš svima.

Šiške sa strane

Ako ne želiš da ti šiške prekriju cijelo čelo, odluči se za šiške počešljane sa strane koje odlično idu uz svaku frizuru.

Mikro šiške

Kratke, mikro šiške savršene su ako želiš da se tvoja frizura istakne u gomili i vrlo su hrabar izbor.