Promijeni frizuru za ljeto

Šiške su novi ljetni mikrotrend među zvijezdama, a s ovima nećeš pogriješiti

Curtain ili u stranu? Otkrij koji su stilovi šiški popularni ove sezone

profimedia-0604790255.jpg
Foto: www.profimedia.hr
Play logo

Gotovo da nema žene koja u nekom trenutku života nije imala šiške. Iako obično nisu frizura koju biramo za ljeto, slavne ljepotice ipak su ih popularizirale ove sezone i možemo vidjeti kako svakodnevno nova zvijezda na svom Instagram profilu objavi fotografiju šiški.

Play logo
Image
Zbogom upotrebi topline

Kao naručeno: Ova 'lijena' frizura jedan je od najvećih trendova za ljeto

Jennifer Lopez, Priyanka Chopra, Bella Hadid, Sophie Turner, Dua Lipa i Selena Gomez samo su neke od zvijezda koje su za sam početak ljeta odlučile promijeniti svoj izgled i ošišati šiške. Kako se radi o vrlo različitim zvijezdama, tako su različiti i stilovi šiški koje su prigrlile.

Mi smo izdvojile nekoliko najtrendi stilova šiški koje ćemo nositi ovo ljeto. Za razliku od zimskih trendova, ove sezone popularne su nešto ležernije šiške ne tako oštrih rubova koje mogu bezbrižno lepršati na ljetnom povjetarcu. Ako se i ti premišljaš, neka ovo bude tvoj poticaj da ošišaš šiške. Jednostavno odaberi stil i zaputi se omiljeni salon.

Play logo

Curtain šiške

Curtain šiške su uvjerljivo najpopularniji stil šiški ove sezone. Kako su nam se u modu vratile 70-te, tako su se vratile i frizure iz istog razdoblja. Voluminozna kosa s velikim valovima upotpunjena curtain šiškama odlično će pristajati svakome, a šiške će odlično izgledati čak i ako kosu zavežeš u punđu ili visoki rep. Također je jako popularna i fudbalerka te shag frizura koja odlično izgleda u kombinaciji s curtain šiškama.

Šiške u stranu

Mnoge zvijezde koje već godinama nose dugu kosu jednake dužine odlučile su se na malu promjenu. Šiške u stranu odličan su način kako da potpuno promijeniš svoj izgled bez prevelikog rizika. Za razliku od tradicionalnih šiški, one se mogu lako stopiti s kosom ako ih želiš ukloniti s lica, no jednako tako se mogu istaknuti ako to želiš. Za još veći wow efekt napravi kratke šiške u stranu, a ako želiš suptilnu promjenu, samo malo skrati prednje pramenove kose.

Play logo

Ravno iz 90-ih

Sjećaš li se šiški koje su bile popularne 90-ih godina prošlog stoljeća? Upravo se one vraćaju u modu. Šiške koje smo nosili krajem stoljeća nisu posebno bujne, radi se tek o pokojem kraćem pramenu koji leprša po čelu dok je ostatak kose jednake dužine. Nekada ih je nosila svima omiljena Monica iz 'Prijatelja', a danas ih rado nose zvijezde poput Sophie Turner.

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.