Upečatljiv detalj

I u 2022. hit su šiške, a s ovima nećeš pogriješiti

Nova godina donosi nam prilike za promjene, a ako razmišljaš o promjeni frizure, jedan od najvećih beauty hitova u 2022. bit će šiške

pexels-jonaorle-9456706.jpeg
Foto: Pexels
Play logo

Dolazak nove godine donosi nam neke posve nove trendove, a u nama budi želje za promjenama. Te se promjene odnose na našu nutrinu i rad na sebi, ali i na vanjski izgled pa mnogi tako s dolaskom nove godine odluče promijeniti svoj imidž, najčešće frizuru.

Play logo
Image
Frizerska posla

Retro je 'in': Ove frizure bit će najveći hit u 2022.

2022. godina donosi nam brojne zanimljive beauty trendove, a kad je riječ o frizurama, najpopularnije će biti šiške. Šiške su velika promjena za svakoga tko ih odluči nositi i označavaju određenu prekretnicu u životu osobe koja se odluči za takvu frizuru.

Frizure sa šiškama dominirat će 2022. godinom, a na društvenim mrežama su već sada postale pravi hit. Prednost ove frizure je što dolazi u različitim varijantama pa gotovo svatko može pronaći onu koja će odgovarati njegovom obliku lica, tipu kose, itd.

Play logo

Ipak, kako upozoravaju frizeri, šiške su velika promjena pa prije nego što ih odrežeš, svakako se posavjetuj sa svojim frizerom o tome hoće li ti takva frizura pristajati te koje bi šiške najviše odgovarale tvom obliku lica.

Ako razmišljaš o šiškama, no nedostaje ti ideja, u nastavku smo izdvojile nekoliko odličnih frizura sa šiškama koje ti svakako mogu poslužiti kao inspiracija!

Play logo

Prozirne šiške

Prednost ove frizure je u tome što se lako održava, a odlično pristaje curama s dugom ili poludugom i valovitom kosom. Uz to, bit će jako trendi u godini koja je pred nama.

Neuredne šiške

U 2022. veliki hit bit će i razbarušene i neuredne frizure, a u kombinaciju sa šiškama ta frizura izgleda uistinu sjajno!

Play logo

Shaggy frizura

Voliš li pomalo 'otkačene' frizure, tzv. shaggy frizura savršen je izbor. Nose ju sve kulerice, a nas podsjeća na rock zvijezde iz 70-ih godina prošlog stoljeća. Izuzetno je upečatljiva.

Play logo

Kratke šiške

Ova frizura je vrlo efektna i trendi, a najviše pristaje uz kratku ili bob frizuru. Treba je redovito održavati.

Polu-šiške

Ako nisi sigurna u to kako će ti šiške pristajati, ova frizura je savršen izbor. Pristaje svima, bez obzira na duljinu i teksturu kose.

Play logo

Šiške preko obrva

Duge šiške također su vrlo popularne, a ovu frizuru vole nositi i trendseterice. Odlično idu uz kratku i poludugu kosu.

Šiške i kovrče

I curama s kovrčavom kosom šiške jako dobro stoje, bez obzira na to nose li kratku ili pak dugu kosu.

Guste šiške

Ako imaš dugu, gustu i bujnu kosu, šiške su sjajan izbor i odlično će uokviriti lice.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.