Frizerska posla

Retro je 'in': Ove frizure bit će najveći hit u 2022.

Ako uskoro planiraš na frizuru, znamo što će se nositi u idućoj godini. U modi će biti ležerne frizure, kosa puna volumena i guste šiške

pexels-black-star-449977.jpg

Kad je o kosi riječ, novu godinu obilježit će retro. Točnije, stilizirani retro, osvježen, u modernom izdanju. U modu se vraćaju frizure koje su se nosile '60-ih, '70-ih, '80-ih i '90-ih. Kultna fudbalerka izgleda fantastično u novom ruhu, kao i frizure u kojima je naglasak na volumenu, kakve su se nosile '60-ih, a obožava ih Adele. Dominiraju šiške - što gušće i veće, to bolje, a razdjeljak se vraća na sredinu. Nosit će se ležerne frizure, slojevito ošišana kosa. Out su stroge linije i geometrijske frizure.

Image
Bad girls are back

Želja za promjenom: Undercut je 'it' frizura ove zime

Predlažemo ti da prelistaš album u kojem su fotografije tvoje mame dok je bila mlada ili, ako si starija, prisjetiš se frizura kakve si nekada nosila. Ok, vjerojatno nećeš sa starom, požutjelom fotkom iz albuma otići frizerki, iako bi to bilo totalna fora, već ćeš, kako priliči vremenu u kojem živimo, skrolati po Instagramu dok ne nađeš savršenu frizuru pa fotografiju s mobitela pokazati frizerki.

Kako bismo ti olakašle potragu i uštedjele vrijeme, pripremile smo ti kolekciju frizura koje će u 2022. biti totalni hit! Inspiriraj se u nastvaku.

Stilizirana fudbalerka

Frizura koja je bila hit '80-ih, doživjela je veliki povratak u godini na izmaku i definitivno će biti jedna od najtraženijih u frizerskim salonima. Stilizirana, modernija verzija fudbalerke podrazumijeva dulju kosu, stepenasto ošišanu te šiške koje uokviruju lice.

Bixie

Kombinacija boba i pixieja, frizura koja je nešto duža i ležerna, a opet kratka. Bixie sjajno stoji ženama s ovalnim licem.

Velike, duge šiške

U modi su šiške, što dulje to bolje. Ne krati svoje, već ih, ako ti smetaju, ukroti ukosnicama. Cilj je da ti narastu toliko duge da ih možeš staviti iza uha.

Razdjeljak na sredini

Pomalo smo se umorile od bočnog razdjeljka. Koliko god bio taj po strani elegantan i zanosan, u 2022. nosit će se razdjeljak na sredini.

Zaglađeni bob

Ovo izdanje boba nosilo se '90-ih uz neizostavni choker oko vrata. Ponovno je u modi.. Primjećuješ, razdjeljak je na sredini.

Šiške, šiške, šiške!

Ako dosad nisi imala hrabrosti odrezati šiške, sada je prava prilika. Nikada nisu bile modernije! Nose se guste, razbarušene šiške koje uokviruju lice.

Volumen kao '60-ih

Kao što si već primijetila, sve frizure koje će se nositi u 2022. podrazumijevaju puno kose. Volumen je u modi, a najbolje ga zna "isfurati" Adele čije frizure podsjećaju na frizure iz 60-ih.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.