Sharon Stone otkrila zbog čega izgleda fantastično u 62. godini. Iznenadit ćeš se

'Ne želim mladenački izgled. Želim biti žena koja izgleda najbolje za svoje godine', jasno je rekla glumica čiji je IQ čak 154!

Sharon Stone otkrila zbog čega izgleda fantastično u 62. godini. Iznenadit ćeš se
Play logo

Kad kažemo Sharon Stone prvo na što pomislimo su: seksepil, inteligencija i ljepota. Vjerujemo da se tvoje asocijacije na ovu holivudsku divu ne razlikuju puno od naših. Svjetsku slavu stekla je ulogom za ubojstvo osumnjičene Catherine Tramell u erotskom trilerukonkretnije kultnim prebacivanjem noge preko noge dok ju ispituje Michael Douglas... No, osim što je nevjerojatno seksi, Stone je i jedna od najinteligentnijih osoba na svijetu s IQ-om 154

Play logo


Prije 19 godina doživjela je jaki moždani udar nakon kojega je morala ispočetka učiti sve - hodati, govoriti, jesti... I to sve sama jer se u to vrijeme razvodila od supruga i borila za skrbništvo nad troje posvojene djece. Vratila se jača no ikad  potvrđujući kako je najteže razdoblje u životu iza nje. Trebalo joj je sedam godina da se potpuno oporavi.

Play logo


Sharon Stone danas je opet ona stara. Njezine mlađe kolegice zavide joj na statusu i izgledu. Po pitanju ovog drugog Stone je jednom prilikom za Shape izjavila: "Ne želim imati mladenačku ljepotu. Želim biti žena koja izgleda najbolje za svoje godine". Stari prirodno, a ovo su ključni koraci njezine beauty rutine. 


Play logo

Ujutro samo osnovno

Stone nije pobornik komplicirane jutarnje beauty rutine. "Umijem se i operem zube", kratko  je rekla, odgovarajući na ovo pitanje New York Timesu. 

Hidratacija je ključna

"Moja mama je bila vjerna Avonu. Kada sam bila mlada dala mi je jednu kremu i rekla mi: ' Stavljaj ovo na lice ujutro i navečer i bit ćeš mi zahvalna cijeli život.' I zaista, još sam joj uvijek zahvalna. Krema, odnosno redovita hdiratacija učinila je moju kožu blistavom i mekom", otkrila je glumica za Redbook. Zanimljivo je da Sharon Stone voli koristiti jednu kremu koja ne stoji više od 20 dolara.  

Play logo

Zaštitni faktor - obvezno

Redovito nanošenje zaštitnog faktora najbolji je način usporavanja starenja kože, preveniranja bora, pigmentacijskih mrlja, "brisanja" istih te poboljšavanja tonusa kože, pokazalo je 2016. istraživanje objavljeno u časopisu Dermatologic Surgery. Stone svoju kožu štiti kremom sa zaštinim faktorom 30 koja ne stoji više od deset dolara. Obvezno je nanosi i zimi i ljeti na lice.

Play logo

Voli dobar piling

"Ljubiteljica sam pilinga pa ih uvijek imam nekoliko. Koristim ih za vrijeme tuširanja. Voim dobro 'izribati' kožu", izjavila je za spomenuti časopis.

I make up mora biti hidratizirajući

Kremama, puderima i korektorima koje glumica koristi jedna je stvar zajednička - svi su su super hidratantni.  Proizvode bira ovisno o prilici (dnevni, večernji make up), no svaki od njih će koži pružiti potrebnu vlagu.

Play logo

Unutarnja ljepota je ključna

"Za mene, ono najbitnije i najljepše nalazi se unutar nas. Važno je imati životnu filozofiju ili vjeru koja te drži u balansu. Za mene je to budizam. Vraća me u centar, on je tajna mog spokoja, moj smisao", otkriva Sharon.

Osim o duhovnoj hrani, glumica vodi računa i o voj zemaljskoj. Pazi što jede, izbjegava visokoprocesuirane namirnice, kofein, gazirana pića i alkohol."No, jedem meso i tamnu čokoladu. Šećerim čaj ako mi se šećeri. Imam celijakiju pa ne jedem gluten. Što se tiče svega ostalog, jedem ono što mi se jede", rekla je za New York Times. Što se tiče rekreacije, kaže, nećemo je često sresti na stazi za trčanje, već na pliatesu ili plesu. 

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.