Rep za pet!

Rep ne mora biti dosadan: Sveži kosu i očaraj frizurom

Dobro svezan rep može biti itekako elegantna frizura, a mi smo pronašle Instagram ideje

pexels-pixabay-247287.jpg
Foto: Pexels

"Skupi svoju kosu u šaku, veži oko svilenu traku, u trenu kad ti zadrhti ruka, veži maramu oko struka, al'ne, nemoj mene vezati", pjeva Crvena jabuka i složit ćemo se sa Žerom, barem kada govori o frizuri. Sveži kosu i zablistaj! I u repu svezana kosa može izgledati vrlo elegantno i moderno.

Rep nije samo tek brzinsko rješenje u situacijama u kojima nisi stigla oprati kosu ili kuhaš pa paziš da ti kosa ne završi u jelu. Dobro svezan rep može biti itekako elegantna frizura, a mi ti u nastavku donosimo ideje koje smo pronašle na Instagramu.

Image
Elegancija na potenciju

Klasik među frizurama - zalizana kosa

Nabavi gumicu koja odgovara outfitu jer je riječ o detalju koji jako puno znači. Zamisli samo, središ se, obuješ štikle, obučeš haljinu i kosu svežeš neonski zelenom prastarom gumicom ili, još gore, onom gumenom kojom se veže grincajg (povrće za juhu) na tržnici, vezice mladog luka ili vrećice za zamrzivač. Kako bi izgledala? Stoga, kod ove jednostavne frizure poštuj dva pravila i izgledat ćeš sjajno - koristi odgovarajuću gumicu i dobro počešljaj kosu.

Konjski rep

Ovo je već dugo, zahvaljujući slavnim damama poput Kim Kardashian i Jennifer Lopez, najpopularnija vrsta repa. Bitno je da je što raskošniji, dobro stegnut i zalizan te na glavi visokopozicioniran. Ne moramo objašnjavati kako je dobio ime.

Niski rep

Začešljana kosa i niski rep s odgovarajućom gumicom - frizura koja izgleda vrlo efektno.

'Skrivena' gumica

Ako ti ne preostaje ništa drugo osim one gumice za zamrzivač, ne očajavaj. Postoji vrlo elegantno rješenje. Sakrij je kosom i dobit ćeš prekrasnu frizuru.

Viš je više!

A ako imaš i previše gumica - sve ih stavi na kosu (naravno ako je ona dovoljno duga). U modi su opet podstavljene gumice kakve su se nosile '90-ih. Ovakav rep traži nešto više kose.

Valovi u repu

Zanimljiva frizura i zanimljiva boja kose zaslužuju posebnu priliku i traže puno laka za kosu.

Ispleteni rep

Niski konjski rep koji je ispleten, umjesto svezan.

Rep s ribljom kosti

Želiš li frizuru u božićnom duhu, ovo je prava za tebe.

Ukrasi u kosi

Običnu frizuru s repom podigni nesvakidašnjim ukrasima u kosi poput ovih na fotografiji. Još jedna, nešto modernije verzija, blagdanske frizure.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.