DJELUJU SVJEŽE I PRIRODNO

Lagani tekući puderi najbolji su izbor za ljetne dane - izdvojile smo naše favorite

Ako si u potrazi za idealnim tekućim puderom za lice za ljeto, naš mali vodič sigurno će ti biti koristan

Lagani tekući puderi za lice za ljeto
Foto: Pexels

S dolaskom toplijih dana mijenjaju se naše rutine i svakodnevne navike, a mijenja se i sadržaj naših kozmetičkih torbica. Tekući puder za lice za ljeto trebao bi biti laganiji i prozračniji od pudera koje biramo tijekom zimskih dana.

Ako si u potrazi za idealnim tekućim puderom za lice za ljeto, naš mali vodič koji smo pripremile u nastavku mogao bi ti biti vrlo koristan.

Image
FAVORITI ZA PROLJEĆE I LJETO

7 odličnih rumenila za kreiranje blistavog i prozračnog make-up looka

Koji su tekući puderi za lice najbolji izbor za ljetne dane?

Pronaći idealan tekući puder za lice za ljeto ponekad može biti pomalo izazovno. Naime, idealan proizvod trebao bi omogućiti prekrivanje nedostataka i ujednačiti ten, ali istovremeno zadržati prirodan i svjež izgled. Uz sve to, sama formulacija trebala bi biti nježna, a u sastavu proizvoda ne bi se trebali nalaziti agresivni niti štetni sastojci koji bi mogli uzrokovati iritacije ili pak djelovati previše teško na licu.

Za ljetne dane najbolji su izbor lagani tekući puderi koji pružaju laganu do srednju pokrivnu moć, ali ne daju onaj 'zacementirani' izgled i omogućavaju koži da diše. Hidratantni tekući puder odgovarat će osobama s normalnom ili suhom kožom, dok bi oni s masnim tipom kože trebali birati tekuće pudere s matirajućim učinkom.

Tekući puderi za lice za ljeto najčešće imaju gelastu ili vodenastu formulaciju, brzo se upijaju i lako se nanose na kožu. Ne zatvaraju pore, nisu preteški i koži pružaju hidrataciju za kojom svi žudimo usred ljetnih mjeseci.

Izbor najboljih tekućih pudera za lice za ljeto

Mnogim je ženama upravo tekući puder neizostavan proizvod kad je u pitanju šminka, a za vruće ljetne dane najbolji izbor su puderi malo laganije i prozračnije teksture uz koje će ten djelovati blistavo i svježe. Na tržištu danas postoji zaista bogat izbor tekućih pudera za lice za svaki tip kože, a koji su idealan izbor upravo za ljetne dane. U nastavku smo izdvojile neke od naših favorita koje preporučuju i brojni vizažisti.

Image

Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 Tekući puder - 69,89 €

Image

ARMANI Luminous Silk Foundation Tekući puder - 70,39 €

Image

Tom Ford Traceless Soft Matte Foundation Tekući puder - 104,79 €

Image

Sisley PhytoTeint Ultra Éclat Tekući puder - 90,59 €

Image

MAC Foundation Face & Body Radiant Sheer Foundation Tekući puder za lice i tijelo - 50,39 €

Image

DIOR Diorskin Forever Natural Nude Foundation Tekući puder - 67,39 €

Image

L'oréal Paris True Match tekući puder - 15,90 €

Image

Bourjois Paris Clean & Vegan Healthy Mix tekući puder - 18,90 €

Foto: Instagram, DM, Douglas, Notino, Pexels