Pronašle smo najbolje umjetne trepavice za zavodljiv pogled

Ako želiš naglasiti oči, a izbjeći preumjetan izgled, pogledaj naš izbor umjetnih trepavica za raskošan look

Pronašle smo najbolje umjetne trepavice za zavodljiv pogled

Ako si oduvijek maštala o zavodljivo dugim trepavicama, vrijeme je da uložiš u sjajan par umjetnih trepavica. Nije važno želiš li liniju svojih prirodnih trepavica tek malo naglasiti ili više voliš izgled dramatičnih trepavica, umjetne su trepavice najlakši način za povećanje "glam" faktora na bilo kojem make up-u bez gomilanja slojeva i slojeva maskare.

Image

Pronašle smo najbolje maskare koje će vizualno produžiti tvoje trepavice


Za razliku od maskare koja se može razmazati i koju moraš nanositi u više slojeva kako bi dobila na volumenu i duljini, umjetne trepavice uvijek će ostati savršeno uvijene, postojane i odvojene, čak i kroz suze. One također olakšavaju skidanje šminke jer na licu nećeš imati crne tragove maskare dok navečer uklanjaš make up.via Giphy


Neke od nas vole nositi umjetne trepavice svaki dan, neke ih nose samo za posebne prilike, dok ih neke nikada nisu uspješno zalijepile na kapak. Bez obzira na tvoju razinu vještine nanošenja umjetnih trepavica, uvijek je dobro imati barem jedan par umjetnih trepavica kod kuće, a mi smo izdvojile naših top 10.

Catrice Lash Couture #instavolume lashes, 31 kn

Image


Umjetne trepavice istaknut će tvoj pogled i naglasit će ljepotu očiju. Djeluju prirodno, pogodne su za večernje prigode i za dan te se brzo i jednostavno nanose.

Ardell Wispies, 34 kn

Image

Trepavice za lijepljenje maksimalno naglašavaju pogled i povećavaju dramatičnost te jamče atraktivan izgled i sjajno upotpunjuju svaki make-up. Idealne su za posebne prilike, a mogu se koristiti više puta.

W7 Cosmetics Get Real Lashes, 49 kn

Image


Umjetne trepavice pristaju svim dužinama prirodnih trepavica, fleksibilne su, lagane i nosive trepavice te se jednostavno nanose.

Artdeco Lashes 15, 79 kn

Image


Trepavice u traci mogu se koristiti više puta te se lako i bez problema nanose i skidaju. Naglašavaju oči i idealne su za osobe s rijetkim trepavicama ili čak bez trepavica.

Eliace 50 Pairs 5 Styles Handmade False Eyelashes, 76 kn

Image


Umjetne trepavice najmodernijeg stila, punog, ali prirodnog izgleda, izvrsne duljine i širine. Pogodne su za svakodnevni make-up, kao i za posebne prilike, a tvoje će oči učiniti šarmantnima i atraktivnima.

Eylure Texture False Lash No. 117, 114 kn

Image


Umjetne trepavice daju lepršavi volumen, duljinu i prekrasnu slojevitu dubinu. Dodaju prirodni volumen tvojim trepavicama bez težine na kapcima i lagane su poput perja. Mogu se koristiti više puta.

Huda Beauty Classic Lash Jacqueline #20, 120 kn

Image


Umjetne trepavice Jacqueline mekane su i podsjećaju na glamur crvenog tepiha. S dvostruko naslaganim smeđim i crnim vlaknima savršene su za oponašanje prirodnog izgleda uz malo dodatne drame. 

Ardell FauxMink Wispies, 130 kn

Image


Umjetne trepavice naglašavaju pogled i odlično upotpunjuju svaki make-up. Idealne su za posebne prilike i mogu se koristiti više puta, guste su i tvom pogledu pružaju dramatičnost.

Kiss Lash Couture Triple Push-Up Brassiere, 132 kn

Image


Kiss umjetne trepavice dolaze u pakiranju od tri komada trepavica koje povećavaju volumen, dodaju duljinu i naočigled otvaraju tvoje oči.

Lilly Lashes Diamonds, 169 kn

Image


Par rukom izrađenih trepavica prirodnog izgleda, jedinstveno dizajniranih i strateški postavljenih fino slojevitih dlačica na gustoj i savitljivoj trakici za trepavice, besprijekorno dodaju delikatnu duljinu i volumen.