Nikad lakše do mekih usana

Od 14 kn: Osam super pilinga za meke i nježne usnice

Ne postoji ništa gore od suhih usana koje se ljušte - neka ti u tome pomognu ovi odlični pilinzi uz koje će tvoje usne biti meke i nježne

piling-usne.jpg
Foto: Unsplash/Notino

Svaka se od nas barem jednom našla u situaciji kada su nam usne bile toliko suhe i ispucale da gotovo ništa nije pomagalo. Tada najčešće nanosimo balzame za usne, no prvo što treba napraviti prije nanošenja balzama je piling.

Image

Savršena kombinacija balzama i sjajila: Odabrale smo 10 ulja za usne

Piling uklanja sa usana odumrle stanice i tako sprječava ljuštenje i pucanje. Uz to, piling povećava cirkulaciju krvi, dajući usnama zdravu boju tako da izgledaju svježije i punije, a osim toga, usne su nakon pilinga nježne i meke, izgledaju zdravije, a ruž i sjajilo se na njih puno lakše nanosi.

Svatko tko ima problema sa suhim i ispucalim usnama trebao bi uvrstiti piling usana u svoju rutinu - mi smo zato izdvojile osam najboljih pilinga koji će tvoje usne ponovno učiniti mekima, a možeš ih pronaći već od 14 kuna.

Essence Lip Care Booster, 14 kn

Piling za usne s avokadom oslobađa usne mrtvih stanica i stimulira cirkulaciju krvi u usnama. Daje usnama i području oko usana potrebnu hidrataciju i ostavlja usne mekanima i svilenkasto nježnima.

shimmer fallback

Labello Aloe Vera, 25 kn

Piling za usne bogat aloe verom i vitaminom E oslobađa usne mrtvih stanica, izglađuje usne i linijice oko usana te ih ostavlja mekanima i svilenkasto nježnima.

shimmer fallback

Makeup Revolution Sugar Kiss, 48 kn

Veganski piling za usne stimulira cirkulaciju krvi u usnama, značajno ih regenerira i štiti. Ostavlja usne mekanima i svilenkasto nježnima i oslobađa ih mrtvih stanica.

shimmer fallback

NYX Professional Makeup #thisiseverything, 49 kn

Piling za usne osigurat će da tvoje usne budu još ljepše te će ih održati mekanima i svilenkasto nježnima. Oslobađa ih mrtvih stanica te ih značajno regenerira i štiti.

shimmer fallback

Physicians Formula Organic Wear, 61 kn

Uljni piling za usne stimulira cirkulaciju krvi u usnama, značajno ih regenerira i štiti te ih oslobađa mrtvih stanica.

shimmer fallback

Tolure Cosmetics Lip Scrub, 140 kn

Piling za usne sa shea maslacem daje usnama i području oko usana potrebnu hidrataciju i značajno ih regenerira i štiti. Oslobađa usne mrtvih stanica i stimulira cirkulaciju krvi u usnama.

shimmer fallback

Mary Kay Satin Lips, 154 kn

Šećerni piling za usne sa shea maslacem ostavlja usne mekanima i svilenkasto nježnima te ih oslobađa mrtvih stanica. Daje usnama i području oko usana potrebnu hidrataciju.

shimmer fallback

Estée Lauder Pure Color Envy, 258 kn

Omekšavajući šećerni piling za usne stimulira cirkulaciju krvi u usnama. Ostavlja usne mekanima i svilenkasto nježnima te ih oslobađa mrtvih stanica.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.