Pronašle smo najbolje maskare koje će vizualno produžiti tvoje trepavice

Dobra maskara je pola posla - potvrdit će svaka žena koja se šminka. Uz ove maskare tvoje treparice će izgledati kao iz salona

Pronašle smo najbolje maskare koje će vizualno produžiti tvoje trepavice

Još nismo upoznale ženu koja ne želi duže trepavice. To je naizgled beskrajna, univerzalna potraga, o čemu svjedoči i bogata ponuda maskara na tržištu, a da ne spominjemo alternativne opcije poput ekstenzija i raznih umjetnih trepavica

Image

Izdvojile smo vodootporne maskare bez kojih ne možemo zamisliti ljeto


U tom smislu, ekstenzije nesumnjivo donose najdramatičnije rezultate, iako zahtijevaju puno vremena, održavanja i mogu biti skupe. Umjetne trepavice su izvrsne, ali može biti popriličan izazov lijepiti ih uvijek iznova, što nas vraća maskarama - najlakšem, najučinkovitijem i najbržem načinu produživanju trepavica. Uostalom, dobra maskara je pola posla i to će zasigurno potvrditi svaka žena koja se šminka. via Giphy


Ali s obzirom na vrtoglavu količinu dostupnih opcija u drogerijama, kako izdvojiti one koje zapravo vizualno izdužuju trepavice i pritom su povoljni, a odlični saveznici za svaki tip trepavica?  

Sve što moraš učiniti je zaviriti u našu galeriju jer smo se bacile na istraživanje te iz svog iskustva, ali i iskustva drugih žena, pronašle najbolje drogerijske maskare zbog kojih će tvoje trepavice izgledati kao iz salona.

Maybelline The Colossal 100% Black

Image


10.7 ml, 29 kn Maskara Maybelline The Colossal 100% Black će vašim trepavicama pružiti maksimalnu duljinu i nestvarni volumen. 

Max Factor 2000 Calorie


9 ml, 60 kn Čak do 300 posto više volumena, intenzivna crna boja i dramatičan izgled već u prvom sloju - upoznaje i vi kultnu maskaru Max Factor 2000 Calorie s klasičnom, gustom četkicom.

L’Oréal Paris Lash Paradise

Image6.4 ml, 87 kn Maksimalna duljina i vrtoglavi volumen u samo jednom potezu! Maskara L’Oréal Paris Lash Paradise vaše će trepavice razdijeliti, naglasiti i pritom ih neće opteretiti – i nakon aplikacije bit će lagane poput perca!

Wet’n Wild Lash-O-Matic Fiber Extension Kit


Image
11 ml, 75 kn Crna maskara i fiber maskara na trepavicama stvaraju efekt umjetnih trepavica i dodaju volumen na način da nanošenjem na prvi sloj maskare produžuju prirodne dlačice. Rezultat su duže i gušće trepavice.

Bourjois Volume Glamour

Image12 ml, 34 kn Maskara Bourjois Volume Glamour zahvaljujući intenzivnim crnim pigmentima trepavicama daje prekrasan zanosan izgled, a za dvostruki volumen je dovoljan jedan potez.

essence Lash Princess False Lash Effect

Image


12 ml, 28 kn Crna maskara sa posebnom četkicom koja će naglasiti trepavice, dati im volumen i produžiti ih.

Catrice Glam & Doll

Image


10 ml, 32 kn Nevjerojatne trepavice. Zahvaljujući svojoj dubokoj crnoj, vodootpornoj teksturi, ova maskara stvara savršeni izgled trepavica zahvaljujući zakrivljenoj elastomer četkici. Kao dodatak popularnom asortimanu Glam & Doll Maskara, ova maskara pruža volumen i definiciju za „par excellence“ izgled trepavica.

Benefit, They're Real!

Image8.5 g, 225 kn They're Real! produžuje, uvija, daje volumen, podiže i odvaja trepavice. Dugotrajna formula boje crnog gagata neće se razmrljati ili osušiti, a posebno oblikovana četkica otkrit će trepavice za koje niste znali da imate!

Lancôme Hypnôse Doll Eyes

Image


6.5 ml, 191 kn Sjećate li se savršenih trepavica lutke koja trepće? Jednim potezom maskare za produljenje i gustoću trepavica Lancôme Hypnôse Doll Eyes možete ih imati i vi. Optički će produljiti, podignuti i zgusnuti vaše trepavice, dajući vašem pogledu maksimalan intenzitet. Zahvaljujući jedinstveno oblikovanoj četkici, zahvaća i najkraće trepavice. 

NYX Doll Eye Long Lash

Image


8 g, 69 kn Maskara koja će u trenutku istaknuti tvoj pogled. Trepavice će lijepo uviti, istaknuti te dodati volumen bez ljepljenja.