Pronašle smo lakove za kosu uz koje će svaka frizura dulje trajati

Sprejevi za kosu nezaobilazan su proizvod i glavni saveznik svakoj frizuri

Pronašle smo lakove za kosu uz koje će svaka frizura dulje trajati

U svijetu styling proizvoda za kosu, lakovi i sprejevi za kosu zaslužuju posebnu pažnju jer nam omogućuju da frizura što dulje bude baš onakva kakvu želimo. Ono što je najvažnije pri odabiru spreja za kosu jest njegova učinkovitost,  to jest da tvoju frizuru održi postojanom u svim prilikama i što dulje vrijeme, a da kosa pritom izgleda sjajno i da nije ljepljiva. 

Image

Najbolji slani sprejevi za postizanje neodoljivih ljetnih valova u kosi


Upravo zato, sprejevi za kosu nezaobilazan su proizvod koji na kosu nanosimo nakon što napravimo frizuru. A s obzirom na to da nam stiže sezona vjenčanja i ostalih svečanih prigoda koje zahtijevaju savršenu frizuru, pronašle smo nekoliko lakove za kosu uz koje će svaka frizura dulje trajati. U fotogaleriji  pogledaj naš izbor.

Kérastase K Couture, 271 kn


Image

Lak u obliku magle s učinkom učvršćivanja, pruža dugotrajno učvršćivanje frizure i 24-satnu zaštitu od vlage i kovrčanja. Kosu ostavlja mekom, blistavom i sjajnom, ne opterećuje ju i ne lijepi.

L’Oréal Professionnel Infinium, 38 kn


Image

Profesionalni lak za kosu za ekstra jako učvršćivanje maksimalno učvršćuje frizuru, a kosi daje sjaj i elastičnost. Postojan je, ne sljepljuje se, izgleda prirodno i brzo se suši nakon nanošenja.

Schwarzkopf Professional Osis+ Session Finish, 78 kn


Image

Lak za kosu za ekstra jako učvršćivanje temeljito fiksira sve tipove kose i frizura, ne lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgled. Pruža jaku fiksaciju i dugotrajni učinak.

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Air Fix, 156 kn

Sprej za kosu s dodatno pojačanim učvršćivanjem fiksira frizuru i omogućuje ekstra jaku fiksaciju. Ne lijepi kosu i ne sputava je te je idealan za brz i jednostavan styling.

Image

Alterna Caviar Anti-Aging, 211 kn

Brzosušeći sprej za kosu s dodatno pojačanim učvršćivanjem temeljito fiksira sve tipove kose i frizura i pruža ekstra jaku fiksaciju. Nježan je prema kosi. 


Image

Authentic Beauty Concept Strong hold sprej za kosu, 173 kn

Pruža snažno učvršćenje i dugotrajnu kontrolu.Također se brzo suši i lako raščešljava. Sprej za kosu je aerosolni, ne sadrži silikone ni parabene.

Image

TIGI Bed Head Hard Head, 54 kn


Image

Lak za kosu jako učvršćivanje temeljito fiksira sve tipove kose i frizura i pruža ekstra jaku fiksaciju. Ne lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgled.

Kallos Blues Lac, 83 kn

Lak za kosu jako učvršćivanje jednostavno se i brzo nanosi, temeljito fiksira sve tipove kose i frizura i pruža ekstra jaku fiksaciju.

Image

TONI&GUY Glamour, 36 kn


Image

Lak za kosu jako učvršćivanje temeljito fiksira sve tipove kose i frizura pruža jaku fiksaciju. Kosi daje vitalnost i sjaj te se jednostavno i brzo nanosi.

Revlon Professional Style Masters, 116 kn


Image

Lak za kosu jako učvršćivanje temeljito fiksira sve tipove kose i frizura i pruža ekstra jaku fiksaciju. Ne ostavlja ostatke u kosi i lako se češlja, a kosi daje vitalnost i sjaj.