Osvježi look

Pronađi svoju nijansu: 'It' trendovi za plavuše

Ove godine je u modi plava kosa bogatijih nijansi koja ne zahtijeva puno održavanja , a ovo su trendovi koji su nas oduševili

mike-austin-KYyvF8RYxXk-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Zimi imamo naviku prijeći na svijetlije nijanse kose jer bolje pristaju blijedoj koži koja odavna nije vidjela sunca. Ove sezone nose se tople nijanse plave, a u modi je i izrast (što je za mnoge dobra vijest jer to znači obvezu manje - ne moraš ići frizeru baš svaki mjesec).

Image
Za zdraviji izgled kose

Jednostavne i efektne frizure s kojima će ti kosa izgledati savršeno


Prošle zime nosile su se ledene nijanse i umorile smo se od nastojanja da iste dobijemo na svojoj kosi. Nije bilo ni malo lako. Topla plava puno se lakše postiže i zahvalnija je za održavanje.

U nastavku ti otkrivamo koji trendovi vladaju u frizerskim salonima, kada je riječ o plavoj kosi i pramenovima. Ne zaboravi da je ipak najbitnije kosu njegovati i hraniti kako bi bila blistava i zdrava. Sve ostalo su nijanse.

Bronde

Bronde je ustvari onaj izrast koji smo maloprije spomenule. Savršena kombinacija plavih pramenova i prirodne boje kose, koja je najčešće tamnija. Idealna je za žene koje ne vole česte odlaske frizeru. Ovo je ustvari frizura za plavuše koje to nisu.

Baby pramenovi

Baby pramenovi veliki su hit ove zime. Osvježavaju frizuru i daju joj dodatnu dimenziju koja kosu čini prirodnijom i življom. Uz baby pramenove kosa izgleda kao da je posvijetlila od ljetnog sunca. Oni su diskretni, kosa je njima prošarana, a nijansa im može varirati od tople do neutralne. Vrlo su laki za održavanje i ne traže česte odlaske frizeru.

Golden hour pramenovi

Ovi pramenovi dobili su naziv prema "zlatnom satu", terminu koji koriste milenijalci za vrijeme zalaska sunca, kada selfie fotke izgledaju savršeno jer su obasjane zlatnim sunčevim zalaskom. Pramenovi oponašaju upravo ovaj efekt, uokvirujući tvoje lice toplom plavom nijansom.

Platinum ružičasta

Platinastu nijansu plave "omekšaj" nježnim ružičastim pramenovima. Ova plava boja održava se šamponima koji sprječavaju da požuti, a kako bi ti frizura bila postojana, imaj na umu da se ružičasta boja brzo ispire pa idući odlazak frizeru zakaži već za nekoliko tjedana.

Mushroom blonde

Ova nijansa plave u modi je već neko vrijeme i po svemu sudeći neće brzo iščeznuti s naše kose. Riječ je o sjajnoj kombinaciji smeđe, sive i tamno plave, a ova boja savršena je zaplavuše koje žele isporbati nešto tamnije nijanse, ali i za brinete koje žele postati plavuše, ali ne prenaglo.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.