Proljetni make up: 5 prijedloga poznate vizažistice

Dugo očekivano proljeće je stiglo i donijelo nježnije i svjetlije teksture, povratak šarenila i zaigrani zaokret u svijetu šminke

Proljetni make up: 5 prijedloga poznate vizažistice

Vrijeme je za eksperimentiranje - a koji je bolji način od toga nego prikupljanje inspiracije od poznate celebrity vizažistice Nam Vo? Ova profesionalka postala je poznata zahvaljujući svom šarenom Instagram profilu i inspirativnim fotkama nevjerojatnih make up izgleda. 

Od jakog sjenila za oči do nove upotrebe šljokica - donosimo ti pet profesionalnih ideja pomoću kojih ćeš izaći iz rutine ovog proljeća:


Neonski ruž

"Volim dodati neonski ruž na lice kada je prisutan nude make up", objašnjava Vo. Stavi svoj omiljeni puder ili BB kremu uz koje će ti koža disati i nanesi neonski ruž. Samo pripazi da uz takav ruž ne nosiš tešku šminku već da ruž bude taj koji jedini upada u oči


Statement kapci

Nakon što su pastelne boje pokorile modne piste, vizažistica predlaže zaigrana sjenila i izvan nje. Kako bi ih učinila 'nosivima', Vo savjetuje da boju naneseš samo u sredinu kapka tako da bude naglašeno samo jedno područje. "Mislim da se žene boje jakih i intenzivnih boja, ali nanošenjem pješćano smeđe boje na jaku boju možeš smanjiti tu intenzivnost, a svejedno ostaviti statement."Šljokice za odrasle

Ako su korištene na pravilan način, šljokice mogu biti jako chic. Savjet vizažistice? Dodaj malo šljokica s ljubičastim podtonom na vrhove jagodica i u unutarnje kutove očiju kao zabavni zaokret na highlighter.

Efekt sladolednog štapića

Popsicle lips dobile su ime po efektu koji sladoled na štapiću ostavlja na usnama. "Radi se o svježem i mladenačkom trendu na usnama", rekla je vizažistica. Kako bi isprobala ovaj efekt, nanesi korektor na usne i zatim brzim potezom nanesi crveni ruž. Nakon toga vizažistica savjetuje bezbojno ili nude sjajilo i to je to - imaš super make up u manje od tri minute.


Neočekivani tuš

Ove sezone preskoči tradicionalni crni tuš i posegni za nekom drugom hrabrom bojom. "Meni osobno je najdraža neočekivana i klasična crvena boja", govori Vo i naglašava kako ne trebaš biti make up majstor kako bi to učinila. "Počni s malim potezima i zatim spooji točkice. Za precizan potez započni izvana prema unutra", govori vizažistica i dodaje kako ej kod tuša tajna uvijek u mirnoj i sporoj ruci. 


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.