Pravac - frizer

Plavuše su (opet) uvijek in - najljepše blond nijanse

Plava boja kose bezvremenska, a ove jeseni su hit čak četiri blond nijanse - nama su sve cool i neće biti lako odlučiti se

photo-1619418170841-afea868fdc58.jpg
Foto: Unsplash

Svi već odavna znamo da se plavuše bolje zabavljaju, a još se spekulira o tome jesu li blondine privlačnije muškarcima. U svakom slučaju, čini se da plavuše nikad neće izaći iz mode. Čak i sada u jesen - kad obično popularnije boje u frizerskim salonima budu sve nijanse smeđe i crvene - plavuše opet dominiraju.

shimmer fallback

Savršen je trenutak za odvažiti se na novu boju kose u nekoj od trendi jesenskih nijansi. Što se plavuša tiče, vrhunski frizeri celebrityija kažu da je nakon ljeta, kad su se nosili pastelni i ginger tonovi, sada opet vrijeme za umjerenije i zagasitije boje, zlatne nijanse i smeđi podton.

Image
Très chic!

Jesi li čula za 'wispy' šiške? Bit će 'it' frizura jeseni

Ali umjerenije ne znači odmah i dosadnije, baš suprotno!

Strawberry blonde - magnet za poglede

Jedna od najzanimljivijih blond nijansi koju možeš zamisliti, Strawberry blonde, savršeno se uklapa u boje jeseni. Rijetko tko ima prirodno kosu ove boje koja nije ni crvena, ni plava- nego je savršen spoj, no unatoč tome, ona uopće ne djeluje umjetno. Spada u tople nijanse pa najbolje stoji onima s toplim podtonom tena i idealna je za cure smeđih i zeleno-smeđih očiju.

Zlatno plava - omiljeni klasik

Raskošna nijansa plave koja je zapravo kombinacija toplije nijanse meda i buttery tonova. Frizeri savjetuju oko lica ostaviti nekoliko svjetlijih pramenova kako promjena na nešto tamnije ne bi bila previše nagla i ten ne bi djelovao umorno.Inače, zlatna blond idealna je za one s maslinastim i tamnijim tenom. Što se tiče njege, zlatokosama se savjetuje izostaviti uobičajene ljubičaste šampone i balzame i zamijeniti ih proizvodima namijenjenim specijalno za njegu zlatne blond.

Mushroom blond - mistična plavuša

Mushroom blond ponovno je in i ove sezone. Ova neobična nijansa savršeno se uklapa u hladne, kišne dane. Kako je to boja hladnog tona, za razliku od Strawberry blond savršeno će pristajati onima s hladnim podtonom tena i plavom bojom očiju. Super je što pristaje svakoj dužini i jednako dobro izgleda na valovitoj i na ravnoj kosi.

Za pravilnu njegu ovih bež-sivkastih pramenova preporučuje se koristiti silver, odnosno ljubičaste preparate za kosu.

Beige blond - nježni pozdrav s ljetom

Ova neutralna blond nijansa idealna je za plavuše koje žele promjenu dodavanjem umjerenijeg neutralnog tona koji se bolje uklapa s ovim godišnjim dobom i zemljanim bojama koje će dominirati u tvojoj garderobi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.