Pediker holivudskih zvijezda dolazi na Lošinj. I ti možeš isprobati 'kraljevski' tretman

Uvala Čikat u srpnju će ugostiti Bastiena Gonzaleza, na čijem se popisu klijenata nalaze Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Naomi Campbell i Robert De Niro

Pediker holivudskih zvijezda dolazi na Lošinj. I ti možeš isprobati 'kraljevski' tretman

Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Naomi Campbell i Robert De Niro samo su neka od poznatih imena na listi Bastienovih slavnih klijenata. U svijetu ljepote i kozmetike poznat kao „princ golih stopala“ i „virtuoz za stopala“, Bastien je podigao pojam njege o stopalima na novu razinu posebno izrađenim inovativnim tehnikama i posvećenošću koju pruža u kakvima u svojevremeno uživali članovi kraljevskih obitelji.

Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja u struci, za što su zaslužni tretmani koji se baziraju na isticanju prirodne ljepote i sjaja kože i noktiju. Bastien često uspoređuje njegu i brigu o zdravlju stopala s redovitom zubnom higijenom te kaže da prakticirajući oboje sprječavamo nastajanje problema i nelagoda.

ImageČarobna uvala Čikat u srpnju će ugostiti Bastiena koji će po treći put posjetiti Mali Lošinj i hotel Bellevue, u kojem će boraviti od 14. do 24. srpnja. Oni koji žele isprobati Bastienove glamurozne signature tretmane kojima je stekao slavu i status kralja pedikure, sada će imati još jedan razlog da posjete hotel Bellevue 5* u prekrasnoj uvali Čikat na Lošinju.


Bastienovom povratku raduju se gosti koji će imati prilike uživati u personaliziranim i posebno prilagođenim tretmanima te jedinstvenom pristupu. Njegovi tretmani uključuju dijamantnu prašinu i kreme za poliranje koje su nekada bile rezervirane za kraljeve, te će se savršeno uklopiti u već bogatu ponudu Spa Clinic hotela Bellevue.