Pažnja! Aussie okreće styling naopačke!

Cijela linija je krcata egzotičnim biljkama iz vrućih australskih divljina zbog kojih ćete izgledati privlačno i divlje koliko god želite

Pažnja! Aussie okreće styling naopačke!

Budimo iskreni – tko želi beživotnu kosu koja samo lijeno pada? Ako se nas pita, prelijepa kosa bi trebala imati volume i osobnost, ali i pratiti svaki naš pokre. Sigurni smo kako nitko ne želi imati krutu kosu u nepomičnoj frizuri koja tako stoji satima. Trik je u tome da je kosi potrebno dati dovoljno čvrstine da izgleda odlično, a da s druge strane nije beživotna i nepomična. 

Pa, imamo velike vijesti! Aussie je predstavio novu liniju proizvoda za oblikovanje kose koja će pomoći da održiš košnicu na glavi mirnom. Znate li što je najbolji dio? Nova linija predivnih sprejeva i pjena držat će sve na svom mjestu, a kosa neće izgledati zamrznuto ili kao da ste se previše trudili. Sad možete početi skakati od sreće (ne brinite, neće vam se pokvariti friz ... vjerujte nam).

Božanstvena linija koja nudi baš pravu količinu čvrstine, bez ljepljive kacige na glavi koju svi mrzimo. Uz to, cijela linija je krcata egzotičnim biljkama iz vrućih australskih divljina zbog kojih ćete izgledati privlačno i divlje koliko god želite. Formula sadrži ekstrakt kore australske divlje višnje i ekstrakt australske morske trave koji će ti dati lakoću koja prati svaki tvoj korak.

shimmer fallback


Nova linija prepuna je brojnih australskih sastojaka od kojih cure sline, a zbog kojih kosa miriše toliko dobro da bi ju mogli pojesti. Nova linija uključuje dvije pjene i dva spreja, a svaki ima dvostruko djelovanje (da, da čak i proizvodi multi-taskaju):

Miracle Styling Mousse Volume + Conditioning diže kosu visoko koliko god ti to želiš, a istovremeno i njege kako bi tvoja kosa ostala u tip top stanju. 

Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine pobrinut će se da kovrče budu sjajne i velike, a ne krute i ukoćene. Ova pjena oblikovat će predivne kovrče i osigurati da ostanu lijepo definirane te dodati mrvicu sjaja kako bi tvoja kosa privukla svu potrebnu pozornost.

Miracle Hairspray Volume + Hold tu je kako bi se pobrinuo da tvoji iznenadni freestyle pokreti ne bi uništili wow-wow-volumen, te nudi baš pravu količinu čvrstine kako bi svaka vlas ostala tamo gdje treba. Sa sličnim sjajem i čudima puna je limenka Miracle Hairspray Shine + Hold koja tvojoj kosi daje vrhunski sjaj, ali i malo čvrstine, za sjajnu kosu koja se ponaša baš kako ti želiš.  

shimmer fallback


Za Aussie rutinu njege kose, ubacite sprej i pjenu u svoju uobičajenu rutinu - nakon šampona i regeneratora, nanesite kuglicu pjene veličine ping pong loptice na mokru kosu i oblikujte frizuru. Kako bi kosi dali dodatno energije i sjaja posprejte suhu kosu lakom kako bi ju učvrstili (ne zalijepili - ovdje nema ljepila) ... i vaš look je gotov! 

Preporučene maloprodajne cijene za Aussie proizvode:

Miracle Styling Mousse Volume + Conditioning 150 ml: 46,90 kn
Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine 150 ml: 46,90 kn
Miracle Hairspray Volume + Hold 250 ml: 46,90 kn
Miracle Hairspray Shine + Hold 250 ml: 46,90 kn

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.