Geometrija na glavi

Paper cut bob - 'stroga' frizura za žene koje znaju što žele

Paper cut bob najbolje izgleda na crnoj, potpuno ravnoj kosi, no to ne znači da ga ne možeš nositi ako si brineta ili plavuša, poput djevojke na fotografiji. Važno je da je precizno ošišan

toa-heftiba-H8y_8tbkSnw-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Ako si disciplinirana, uvijek točna, britka i jasna pa ljudi s tobom znaju na čemu su, sigurne smo da će tvom karakteru, a onda i fizičkom izgledu odgovarati ova frizura. Paper cut bob je vrlo popularna verzija boba, vjerojatno najklasičnije frizure koja postoji i koja se već desetljećima nosi u različitim varijantama.

Kod paper cut boba kosa je strogo odrezana, nema slojeva i nepravilnosti. Frizer će precizno škarama odrezati višak i postići ravnu liniju, koja će ostavljati dojam kako daje dobivena uz pomoć ravnala.

Image
Klasik!

Kovrčavi bob - svevremenska frizura sa sto lica opet je 'in'

Ova frizura, odličan je izbor želiš li se riješiti ispucalih vrhova, boje koja ti je dosadila, a uspjela si biti dovoljno strpljiva da ostaviš prirodnu kosu da ti izraste do ramena. Isto tako, ako si spremna za promjene u životu, no treba ti još doza odlučnosti, ovo je prava frizura za tebe. Strogi rezovi traže jake karaktere.

Dugi paper cut bob

Paper cut bob sa šiškama

Nešto kraća verzija boba kojoj šiške daju novu dimenziju.

Rosamund Pike

Slavna holivudska glumica također voli ovu vrstu boba.

Prije i poslije

Paper cut bob ravno iz frizerskog salona. Savršena frizura.

Stroge i jasne linije

Paper cut bob odlično izgleda na crnoj, ravnoj kosi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.