Unesi malo promjene

Retro ili pak mikro francuska: Najveći jesenski trendovi u manikuri

Jesen je vrijeme za promjenu kada je u pitanju manikura, a ove ćemo trendove viđati posvuda

manikura-jesen.jpg
Foto: Unsplash

Dolaskom jeseni, svi smo spremni za promjenu - svoju ljetnu garderobu mijenjamo onom jesenskom, s toplim puloverima i čizmama u glavnoj ulozi, mijenjamo i beauty rutinu, a naglaskom na hidrataciju kože, ali i manikuru. Jesen je savršen novi početak za sve, pa tako i za neke nove (ali i stare) trendove u manikuri koje jedva čekamo nositi. I ne, jesen ne mora biti sva u znaku tamnijih boja u ovo doba godine - a ove manikure to i dokazuju.

Image
Manje je više

15 ideja za najljepšu minimalističku manikuru ove jeseni

Od nekih provjerenih klasika, kao što je mikro francuska manikura i potpuno prirodni izgled noktiju, sve do šarenih retro uzoraka koji su kao stvoreni za sve maksimalistice, na jedno smo mjesto skupile šest najvećih trendova u manikuri koji će se nositi ove jeseni - a koji je tvoj favorit?

Mikro french

Šareni vrhovi noktiju nisu novost, ali ove sezone dolaze u novom ruhu. Tamna mikro francuska manikura, stvorena crnim, tamnozelenim ili nekim drugim tamnijim lakom ove će jeseni biti posebno popularna. Ovo je toliko svestran dizajn i savršen je ako voliš minimalističku manikuru.

Retro uzorci

Stilovi i uzorci sedamdesetih ušli su u naše ormare, a polako ulaze i u svijet ljepote i manikure. Retro uzorci posebno će sjajno izgledati na noktima, posebno kombinacijom tamnih i svijetlih boja. Ovaj je look, s druge strane, idealan za maksimaliste koji vole vesele boje i uzorke.

Minimalistički uzorci

Minimalistički uzorci na noktima i dalje ostaju ovdje, posebno trend u kojem dio noktiju ostaje proziran ili prozirno ružičast, a dizajn u nekoj drugoj boji izgleda kao da lebdi. Ovakva manikura s tamnim bojama bit će posebno popularna ove jeseni.

Obrnuti french

Dizajn koji je dobio na snazi tijekom ljeta viđat ćemo i ove jeseni. Obrnuta francuska manikura, koju karakterizira boja pri dnu nokta, a ne pri vrhu, definitivno je jedan od omiljenijih dizajna koji ćemo viđati posvuda ove sezone.

"Odrezani" nokti

Dizajn u kojem je cijeli nokat obojen u jednu boju osim lunule, to jest bijele mrlja nalik polumjesecu pri dnu nokta, savršen je za sve koji žele malo drugačiju manikuru - s ovom ćeš se zasigurno istaknuti.

Prirodni i uredni

A ako se odlučiš za ultra minimalistički izgled, prirodni i uredni nokti obojeni u prozirnu, ružičastu ili neku drugu nijansu savršen su izbor - izgledaju jednostavno, ali klasično.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.