Ovo su najpopularniji crveni lakovi za nokte koji nikad ne izlaze iz mode

I dok svake godine u manikuri stignu nove boje i trendovi, postoje i one koje su vječni klasici. Crvena i sve njezine nijanse su uvijek in

Ovo su najpopularniji crveni lakovi za nokte koji nikad ne izlaze iz mode

Lijepe i njegovane ruke trebale bi biti prioritet svake žene koja drži do sebe, a uredno nalakirani nokti poželjan su dodatak koji će unijeti dozu elegancije i ženstvenosti u svaki look.

Jedan od najvećih klasika u svijetu ljepota zasigurno je crveni lak koji baš nikada ne izlazi iz mode, a kod svake žene izgleda lijepo i sofisticirano. Uklapa se u svaki styling i daje onaj finalni 'touch' svakoj našoj kombinaciji.

Na tržištu je danas dostupna široka paleta crvenih lakova za nokte i svaka od njih dražesna je na svoj način, od jarko crvenih boja pa do onih tamnijih nijansi crvenog vina.

Postoje i klasici među crvenim lakovima koji su se zbog svoje upečatljive nijanse, dobre kvalitete i dugotrajnosti istaknuli kao favorit mnogih žena. Neke od najpopularnijih crvenih lakova za nokte koje obožavaju mnoge žene, ali i poznate zvijezde, otkrivamo u fotogaleriji u nastavku.


Foto: Instagram

Chanel Le Vernis Longwear Nail Color - 203 kn

shimmer fallback


nijansa Gitane

Dior Vernis Nail Lacquer - 203 kn

nijansa Rouge

Essie Nail Polish - 64 kn

nijansa Lacquered Up

OPI Nail Polish - 99 kn

shimmer fallback


nijansa Big Apple Red

Zoya Nail Polish - 99 kn

nijansa Nidhi

Tom Ford Nail Lacquer - 268 kn

nijansa Scarlet Chinois

China Glaze Nail Polish - 42 kn


nijansa Thunderbirds

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.