Od smeđe do boje meda

Viđat ćemo ih posvuda! Ove boje kose dominirat će jesenskim trendovima

Želiš nešto promijeniti na kosi? Možda je vrijeme za promjenu boje, a mi ti donosimo najpopularnije boje za ovu jesen

velizar-ivanov-9nTxnFaSR_Q-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Čim temperature počinju padati i počnu se nositi topliji odjevni predmeti, žene počinju razmišljati o promjenama i trendovima. Možda samo žele osvježiti izgled i jednostavnu nadogradnju, a možda razmišljaju i o potpunoj promjeni. Jesen je za mnoge novi početak, a onda i savršeno vrijeme za nove nijanse u kosi. Kao i svake godine i ove sezone su se neke boje posebno istaknule.

Image
Svijet ljepote

Kratke manikure su hit ove jeseni, a s ovima ne možeš pogriješiti

Prema modnim znalcima, tople i raskošne boje su vrlo popularne pa žene mogu razmišljati o zlatnim nijansama plave, karamel plavoj ili čokoladnoj smeđoj. Naravno kod promjena boja kose vrlo je važno paziti i na zdravlje kose te pravilno njegovati kako bi nova nijansa trajala još dulje i bila ljepša.

POGLEDAJ VIDEO: Upoznaj Ivu i njezinu inspirativnu priču

Kestenjasto smeđa

Bogati, topli tonovi vrlo su popularni tijekom jeseni jer kakoi kažu neki izgledaju kao dio jesenskih boja u krošnjama. Uz mnoge nijanse raskošne smeđe, ove godine se ističe kestenjasto smeđa. Radi se o boji kose koja izgleda vrlo prirodno,a istovremeno raskošno.

Balayage med

Ako tražiš samo osvježenje, a ne potpuno promjenu onda bi balayage mogao biti pravi izbor. Različite nijanse su raskošno pomiješane, a svjetlo izgleda posebno u kosi. Nijansa meda, karamele i zlatni tonovi mogu vrlo lako osvježiti smeđu kosu stvarajući volumen, sjaj i toplinu. Osim toga, balayage može ublažiti svjetliju nijansu plave kose koja je popularnija tijekom proljeća i jeseni.

'Cowgirl Copper'

Ovo je boja koja će se svidjeti ženama koje žele nešto odvažnije, a kako se radi o prigušenoj crvenoj idealna je na početku jesenske sezone. Radi se o boji koja ima bakrenu nijansu, a kako je vrlo kompleksna treba paziti na sve važne korake. Najbolje je prvo staviti neutralnu smeđu bazu, a zatim staviti tople bakrene pramenove.

Zlatno plava

Ako si potpuno odana svojoj plavoj kosi onda trebaš znati da je zlatna nijansa i ove jeseni u top trendovima. S obzirom na ljetni uspjeh filma "Barbie" i Margot Robbie nije neobično što su plavuše u središtu pozornosti ove jeseni. Klasična plava boja koja teče od korijena do vrha sa zlatnim sjajem savršeno će izgledati ove jeseni i zime.

Čokoladno smeđa

Smeđa kosa ove godine je izuzetno popularna i to u svim nijansama. No ove jeseni su ipak više u trendu prigušeni tonovi i veći je fokus na smeđoj boji poput mliječne čokolade. Bogati podtonovi mogu biti hladni ili topli. Ovo je također vrlo poželjna varijanta jer se vrlo lako postiže.