Ovo je top 5 frizura koje se furaju ovo ljeto

Ako kosu nisi ošišala od prošloga ljeta ili samo želiš promjenu - mi smo tu da ti damo inspiraciju!

Ovo je top 5 frizura koje se furaju ovo ljeto

Nova frizura donosi novu svježinu i novu perspektivu (ne mijenjamo frizure često nakon prekida bez razloga). Zakaži termin kod svog omiljenog frizera ili se jednostavno sama poigraj sa svojom dužinom i bojom kose. Nije bitno imaš li valovitu, kovrčavu ili ravnu kosu samo budi spremna za sitne preinake na svojoj glavi.

Svjetski modni frizeri i stilisti već su se složili koje frizure će se najviše nositi ovoga ljeta, a mi ti donosimo pregled najpopularnijih.


Trend 90-ih ne ide nigdje. Kim Kardashian West jedna je od prvih koja se odlučila na dugi lob koji je uvrnula na krajevima. Ovaj retro-inspirirani stil je jednako viđen i moderan - samo budi sigurna da uložiš u dobru okruglu četku.

Volimo kako su šiške duge i samo padaju na vrhove trepavica, dok slojevi kose uokvirivaju lice i naglašavaju bujnost kose.

Univerzalni laskavi rez na tjemenu može se nositi na mnogo načina, ali volimo ga valovito, opušteno, gotovo 'nepočešljanog' za vruće ljetne dane.

Što je viša temperatura, to je veći rep. Za one s iznimno dugom kosom, skupi ga na tjemenu glave u uglađen (zaglađujući i lice) konjski rep i ne možeš biti out!

Savršena je za dane kada je previše vruće da bi se nosila s nečim što zahtijeva nešto više od minimalnog napora. Možeš ju ukrasiti s maramom ili sličnim modnim dodacima. U svakom slučaju super ćeš izgledati ostaviš li ju i jednostavnu kakva je!

Image

Bob vlada i u 2019. godini! Pogledajte najnovije inačice kultne frizure