Novi-stari trendovi

Vratile su se devedesete: Pet trendi frizura koje ćemo nositi ovog proljeća

Popularne frizure iz devedesetih vraćaju se na velika vrata, a njih pet ovog su proljeća veliki trend i viđamo ih posvuda

trendifrizure.jpg
Foto: Instagram
Play logo

Instagram je već odavno mjesto na kojemu se rađaju trendovi, što oni modni, što oni iz svijeta ljepote, a u posljednje vrijeme na njemu smo prvo mogli vidjeti i nekoliko novih trendova kada je riječ o frizurama - točnije njih pet.

Play logo
Image
Novi-stari trend koji obožavamo

Vratila se 'fen frizura' kakva se nosila devedesetih

Čini se da svi, od najmodernijih i najpoznatijih zvijezda do influencera, nose pet istih frizura, koje su toliko šik i jednostavne za napraviti da nije ni čudo zašto ih svi toliko obožavaju.

Također, svaka od tih frizura nadahnuta je devedesetima, što je, s obzirom na renesansu mode i make up-a iz devedesetih, također nešto što nas nimalo ne iznenađuje. No ono što je najbitnije je to da su ove frizure toliko slatke i jednostavne da ih svatko može napraviti, a u nastavku saznaj o kojim je frizurama riječ.

Uvijeni vrhovi

Play logo

Ako postoji jedna frizura oko koje bi se sve zvijezde mogle složiti, to je ova. Baš svi, od Kim Kardashian do Ariane Grande i Millie Bobby Brown, nose ovu retro frizuru nadahnutu devedesetima, a možeš ju napraviti i ti, uz odgovarajući alat poput sušila i četke za kosu ili pegle, i neki lagani lak za kosu koji će frizuru držati na mjestu.

Peglom prijeđi po cijeloj dužini kose, a kada stigneš do vrhova, lagano ih uvij. Lak za kosu je nužan kad je riječ o zadržavanju vrhova uvijenim, stoga ga nikako ne zaboravi nanijeti.

Play logo

Dvije pletenice koje uokviruju lice

Ovo je možda najpopularnija frizura na Instagramu i nevjerojatno ju je lako postići. Moraš samo isplesti prednje dijelove kose s obje strane lica. Svaku pletenicu učvrsti prozirnom gumicom, dodaj malo laka za kosu i gotova si.

Play logo

Uredna punđa

Crveni ruž na usnama, istaknuti crni eyeliner i uredna punđa - to su tri trenda koja nikad ne stare, bez obzira na to koliko ih često vidjeli ili u kojim varijacijama - oni su bezvremenski. Elegantna uredna jedan je od tih trendova, vrlo se jednostavno napravi i uvijek će ti dodati dašak profinjenosti.

Play logo

Frizure s maramom

Šalovi i marame odličan su dodatak za kosu - nose se u različitim veličinama, bojama i grafikama i na raznim frizurama, a najbolje je nositi ih na prirodnu i raspuštenu kosu.

Play logo

Podignuta frizura s kopčom

Ovo je još jedna frizura iz devedesetih koja je ove godine doživjela svoj veliki povratak i ne može biti jednostavnija. Jedino što moraš napraviti jest kosu složiti u punđu na stražnjoj strani glave i stegnuti ju velikom kopčom.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.