Neodoljivi mirisi

Senzualni i posebni: S ovim parfemima ne možeš proći nezapaženo

Parfemi su neizostavan kozmetički proizvod koji se nalazi u gotovo svakoj ženskoj torbici. Tržište nudi mnoštvo izbora, a u nastavku provjeri naše favorite

pexels-valeria-boltneva-965989.jpg
Foto: Pexels

Prvi parfemi pojavili su se u drevnom Egiptu i Mezopotamiji još oko 2 tisućljeća prije Krista. Ova se dobitna kombinacija kroz sve ove godine mijenjala i postala jedan od najpopularnijih 'must have' proizvoda. Miris odnosno osjet njuha je jedan od naših glavnih osjetila koji šalje signale direktno dijelu mozgu zaduženom za emocije,a upravo nam parfemi izazivaju emocije jer nam probuđuju uspomene na neki događaj, na neku osobu ili jednostavno postaju naš zaštitni znak po kojem nas ljudi pamte i prepoznaju. Zato parfemi slove kao nešto puno više od samog mirisa.

Image
Pravila koja bi trebala znati o parfemima

Imaju li parfemi rok trajanja i kako se pravilno brinuti za njih?

Danas ima na tisuće raznih vrsta parfema- cvjetni, voćni, orijentalni, citrusni, oni malo intenzivnijeg mirisa, a mi smo istražili najljepše mirise koji će ti dati dašak samopouzdanja i elegancije, a osim toga, uvjereni smo i da ćeš s njima lako zavesti svakog muškarca. U nastavku otkrij o kojim se parfemima radi. Sigurni smo da ćeš pronaći idealan miris za sebe!

Image
Foto: Pexels

Dior, J'adore Parfum d’Eau, 100 ml - 147,59 €/1.112,00 kn

J'adore Parfum d'eau oslobađa svježinu i neposrednost cvijeća: bljesak cvijeća, senzualan i spontan, osvijetljen novim svjetlom za milovanje. Neroli iz Vallaurisa ubrizgava svoju punu svježinu, dok se sunčane note jasmina sambaka stapaju sa baršunastim notama kineske magnolije.

Image

Prada Paradoxe, 50 ml - 101,53 €/765,00 kn

Ženska parfemska voda Prada Paradoxe u sebi nosi opasnost od razvoja ovisnosti koje se nećete htjeti odreći. Osvojit će te već prvog dana, a svakog sljedećeg će te iznova uvjeriti da definitivno zaslužuje svoje mjesto na tvom toaletnom stoliću.

Image

Narciso Rodriguez NARCISO Cristal, 90 ml - 120,71 €/909,50 kn

Svaka žena zaslužuje buket prekrasnog cvijeća. Parfemska voda Narciso Rodriguez NARCISO Cristal je poput buketa sastavljenog od najljepših cvjetnih nota, čiji je raskošan spoj pun senzualnosti, ženstvenosti i romantike.

Image

The Merchant Venice Murano Suave Petals Eau de Parfum, 50 ml - 91,45 €/ 689,00 kn

Suave Petals je ženski cvjetni miris. U Aziji, breskvin cvijet predstavlja ženinu ljepotu. Mekani baršunasti dodir ovog mirisa stvara osjetilne slojeve koji blago ukrašavaju žensku kožu. Nježni i zavodljivi spoj bijele ruže, perunike iz Firenze, cvijeta mandarine i mošusa te orijentalna fascinacija pačulija stvaraju auru misterije.

Image

Chloé Signature Eau de Parfum, 30 ml- 77,64 €/ 585,00 kn

Ovaj parfem obilježava sofisticirana nota cvijeta naranče pomiješan s esencijom ružičastog papra i glicinije. Miris je živahan, moderan i mladenački. Osim prekrasnog mirisa, ovaj parfem krasi i stilska bočica.

Image

Versace Woman, 100 ml - 63,31 €/477,00 kn

Prepustite se romantičnom cvijeću i sočnim malinama. Ženska parfemska voda Versace Woman kao stvorena je za svaku gospođicu i damu kojoj je potrebna samo kap ženstvenosti kako bi se osjećala savršeno u svojoj koži.

Image

Carolina Herrera Good Girl, 150 ml - 132,59 €/999,00 kn

Ti sama najbolje znaš kada je vrijeme za visoke potpetice i zavodljivu haljinu, a kada za balerinke i suknju s volanima. Parfemska voda Carolina Herrera Good Girl uvijek naglašava tvoju ženstvenu stranu, onu koju želite i onu koja vam je u tom trenutku potrebna.

Image

Calvin Klein Eternity 100 ml - 28,87 €/217,50 kn

Bezvremenska i luksuzna kompozicija cvijeća, citrusa i mekanog drveta je jamstvo beskrajne ljubavi – isto kao parfemska voda Calvin Klein Eternity.

Image