Uvijek lijepa

Naomi Watts izgleda top i u 53-oj. Ovo je tajna njezine porculanske puti

U šestom desetljeću života Naomi Watts izgleda bolje od nekih svojih puno mlađih kolegica. Mladolik izgled može zahvaliti vegetarijanskoj prehrani, ali i svakodnevnoj njezi kože

profimedia-0491272385.jpg
Foto: Profimedia.hr

Lijepa britansko-australska glumica Naomi Watts u 53. ima ten na kojem bi joj mogle pozavidjeti puno mlađe žene. Watts se proslavila ulogom u Mulholland Driveu, a zahvaljujući ulogama u filmovima 21 gram i The Impossible, bila je nominirana za Oscara.

Majka je 14-godišnjeg Sashe i desetogodišnjeg Samuela Kaija, koje je dobila u vezi s kolegom Lievom Schreiberom. Par se rastao nakon 11 godina veze, kada se Liev zaljubio u njihovu puno mlađu dadilju Tylor Neisen koja nevjerojatno izgledom podsjeća na Naomi Watts. Liev i Naomi uspjeli su ostati u jako dobrim odnosima zbog djece. "Radimo neke stvari drukčija, ali vrlo sam ponosna na nas. Prioritet nam je da jedno prema drugome budemo dobri i tome smo potpuno predani", izjavila je jednom prilikom glumica.

Watts je vegetarijanka, što zasigurno pridonosi njezino mladolikom izgledu. Prije pet godina zajedno s prijateljicama Larissom Thomson i Sarah Bryden-Brown osnovala je tvrtku ONDA koja prodaje vrhunske proizvode za ljepotu.

Image
Ona je pojam ljepote i seksepila

Čemu nas uči Monica Belluci? Inspiriraj se snažnim citatima prekrasne glumice

"Lijepa koža oduvijek mi je bila prioritet. Ona reflektira kakva si iznutra. Ukoliko se nisi naspavala, ako si putovala ili si umorna ili pod stresom ili nekvalitetno jedeš, to se sve vidi na koži", rekla je za Coveteur. U nastavku pročitaj o beauty rutini Naomi Watts.

Nema švercanja

"Kada je riječ o njezi kože, tu nema odmora. Vrlo je važno svakodnevno provoditi njegu. Ne preskakati očistiti lice od šminke, bez obzira na umor ili vikend", kaže Watts za Women's Health.

Jutarnja beauty rutina

"Ujutro hidriram kožu. Prvo na nju nanosim ružinu maglicu kako bi što bolje mogla upiti serum i hidratantnu kremu koje ću nakon maglice nanijeti na lice. Često u kremu dodam par kapi ulja za bolji učinak", objasnila je Watts za W Magazine. Ako ujutro vježba, prije maglice, seruma i kreme dobro će očistiti kožu.

Večernji režim

"Uvečer dubinski čistim lice. Prvo uljem uklanjam šminku, a potom koristim mlijeko za čišćenje i nanosim serum na kožu", otkriva glumica.

SPF faktor

Poput brojnih svojih kolegica ni Watts ne izlazi na sunce bez visokog zaštitnog faktora. Koristit će ga u svako doba godine, bez obzira je li vani oblačno ili vedro. Preferira tonirane kreme za lice koje u sebi sadrže i zaštitu od sunca zato što ima osjećaj da kroz njih (za razliku od pudera) koža diše.