Najpoznatije i najupečatljivije kratke frizure svih vremena

Od filmskih diva poput Elizabeth Taylor i Audrey Hepburn, do supermodela Kate Moss i Agyness Deyn, prisjeti se najpoznatijih pixie frizura

Najpoznatije i najupečatljivije kratke frizure svih vremena

I u današnje vrijeme možemo vidjeti zvijezde koje obožavaju pixie frizuru, a ošišana pixie kosa i danas ima istu svježu i neustrašivu privlačnost kao 50-ih godina, kada smo ju viđali na divama poput Audrey Hepburn.

Tijekom desetljeća dječački se stil sasvim oslobodio, a brojne su ga trendseterice objeručke prihvatile: Audrey Hepburn odbacila je svoje kovrče, Mia Farrow je zamijenila je bob za vilinski pixie, a Elizabeth Taylor tu je frizuru iskoristila kako bi označila prijelaz s dječje zvijezde u pravu damu 1953. godine.

Na modernom crvenom tepihu, pixie frizura postigla je neviđenu popularnost - od Halle Berry, Emme Watson i Zoë Kravitz pa sve do Michelle Williams, koje su ovu frizuru besprijekorno nosile. Čak ni supermodeli nisu mogli odoljeti ovoj frizuri - Kate Moss, Linda Evangelista i Naomi Campbell sve su eksperimentirale s pixie frizurom, a Agyness Deyn učinila ju je svojim zaštitnim znakom 2007. godine.

Image

Odvaži se: Kratka kosa može biti super odluka


Kako bi se prisjetila koje su sve zvijezde nosile omiljenu pixie frizuru, ali i kako bi pronašla inspiraciju ako ti je ponestalo ideja za novu frizuru, donosimo ti najupečatljivije kratke frizure svih vremena.

1. Audrey Hepburn

2. Elizabeth Taylor

3. Liza Minelli

4. Mia Farrow

5. Winona Ryder

6. Linda Evangelista

7. Kate Moss

8. Agyness Deyn

9. Emma Watson

10. Anne Hathaway

11. Halle Berry

12. Jennifer Lawrence

13. Miley Cyrus

14. Michelle Williams

15. Zoë Kravitz

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.